Benim bir nakaratım var onu tekrar ederim."Hoplama zıplama otur yerine; imam pamuk tıkar bir yerine. Akşama çıkarsın Zafer ağanın bültene."
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Delikanlı adam yol tarifi almaz. Her gidiş bir maceradır. Sormam kardeşim, mutlaka bulurum.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
7 gün sonra, 18 den gün alalı 9.490 gün olacak. Eleştirebilirsin de sıkıntı yok. Bu biraz da motora binme amacına göre değişen bir şey. Ben motora ulaşım değil keyf için binerim. Stres atmak için ne iyi geliyorsa onu yaparım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
Benim zararım kendime
Patlatmak değil aslında yanlış yazdım, kompresyona bindiriyorum vites düşürerek
Mobese kameralarına el sallarım yanımdaki arabalar ne yapıyor lan bu manyak diye yukarı bakarlar.
Evime yakın bir caddede aynı kasisten sürekli motorun üstünde ayakta geçerim sanki cross sürüyormuş gibi oradaki kurye arkadaşlar bana bakarak şey diyordur herhalde mal mı lan bu her gün aynı şeyi yapıyor
her kavşak, yol ayrımı yada katılıma gelince direk zafer akçayla irtibata geçiyorum,
hocam, dönermi döner, çıkar mı çıkar, görür mü görmez diye.
Fakir alışkanlığı olduğunu bilmiyordum bana tetris gibi geliyor :D kim ne yapar öncesinde ben nereye yöneleyim derken trafikte konsantrasyon artıyor , amaç yakıt tüketimini düşürmekse yeni nesil motorlarda daha fazla cutoff yaptırmaya çalışılmalı , özellikle vitesli motorlarda ciddi fark yakalanır..
Allah Allah, bu kadar çok kişinin "ğnnn nnnn nnn" diye ses çıkardığını bilmiyordum. Buna göre demek ki anormallik, kırtoluk bende. Durup dururken burak r25'e faul yapmışız, yaşımıza versin, "he hee" deyip geçsin.
Pazar saat 22:00 gibi istanbula donus yolculuguna cikacagim.
Gece karanliginda,uzun inislerde gazi birakip şu sesi cikarmayi dusunuyorum..
https://youtube.com/shorts/hroOTxom_...f2izomAuQ3dooa
Muhtesem bir ses, eglenceli olacak insallh du bakalum
Tommygun abimiz sanki trafikte makas, polisten kaçış, trafik kazasında birinin ölümüne sebep olmuşcasına bir yorum yapmış. Niye bu kadar sert tepki gösterdi anlayamadık.
Bence düşünce farklılığının sebebi yaşlar olabilir .Sonuç da bunu paylaşmak da bir özgüven Takılmam neden böyle yapıyorsun diye :D
Herkesin paranormal bir durumu varmış demekki . Ben en fazla şarkı söylerim sevdiğim şarkı ise bağırarak söylerim , basamakta ayağım ağrırsa koruma demirinin üzerine koyarım bir de şehirlerarası yolda sıkılırsam yol da boşsa 3-5 saniye slalom yaparım :D
Doktora gitmeli miyim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Erkan Yolaç vardı eskiden :D Mehter marşıyla geliceksiniz , İzmir marşıyla gideceksiniz derdi O aklıma geldi istemsiz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Ne desin adam ayağa kalkıp osuruyorum diyememiş de malzemeleri soğutuyorum demiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Retarder sesi için ekstra bir çabaya gerek var mı gazı bırakınca da benzeri çıkıyor zaten Bu anı bizim için kaydeder misin :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Senin motor (altai uma 50) yağsız bile gidiyor .Bir kurye almıştı trendyolda çalışırken çocuğun rodajdan filan haberi yok yağı hiç değiştirdin mi dedik (1000 km filan olmuş ) değiştirmek gerekiyor mu demişti Sonra dedik bakalım yağ nasıl olmuş çubukta 1 damla yağ vardı.Onu da biz aldık meğerse o bi damla motordaki tüm yağmış
Abiler anladığım kadarıyla hepimizde var bir gariplik, sanırsamda bizi bu ortamda birleştirende bu kafa yapımız olsa gerek.
akıllı adamın ne işi var zaten motosikletle görüyorum ki bütün arkadaşlarda en az 1 tahta eskik daha fazla olan da yok değil
Ben istemlice bağırırdım eskiden. Kimse duymayınca daha güzel oluyor. Bayada etkisi var. Relax oluyor insan. Motorun en güzel yanı. Sen ve motor. Başka kimse yok. Araba gibi değil. Arabada o yalnızlık hissiyatı yok. Kafanı si... kimsenin olmaması çok güzel bir his. Telefonda çantada zaten. Çalsada duymassın. Araya girecek başa kimseler yok. Bağır bağıra bildiğin kadar.
Sahsen motor sesi cikarmiyorum. Zaten motosiklet yeterince ses cikariyor. Elektrikli olsa cikarirdim belki. Bir araba bulusmasina gitmistim. Bayagi her turlu spor araba vardi, Lambo Countach, turlu Ferrari'ler, Eski yeni Ford GT'ler, Porsche GT3, vs. Bir de Tesla'nin su acaip hizli modelinden vardi. Super arabasi olanlar bosta gaz veriyorlar, acaip tatli sesleri var hepsinin. Tesla'si olan biri de pencereyi acip kafasini disari uzatip "Vrrrr vrrrrrrrr..." diye bagirdiydi. Acaip gulmustu herkes.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)