Alırım Bir Hayırlı Olsunlarınızı X-Town Ct 250
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
Nakitte bütün paranız hazır bile olsa vade farksız kredi kartına taksitle almakla en iyisini yapmışsınız. Kartın bir de kampanyalarına üye olduysanız bin lira da oradan gelse miss.
6 ay taksit yapsalar, Şubat- Mart gibi borcu bitecek. Al elindeki hazır parayı yatır bir bankada faize, 150k'ya ortalama 3500tl civarı aylık faiz veriyor bankalar.
Yemişim Xmax'i Forza'yı, 6 ay sıra bekleyerek, liste fiyatının üzerine + 50-60k fark ödeyerek alacağıma, Kymco almak bana göre daha isabetli bir seçim olmuş.
-
-
Hayırlı olsun değerli Gaziantep'li hemşehrim. Tekerin düz bassın. Bu aralar benimde radarımda olan bir motor bu. Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek benim için.
-
hayırlısı olsun tekerin düz bassın dostum
-
Hayırlı olsun. Nice keyifli köfteci turlarına.
-
hayırlı uğurlu olsun keyifli sürüşler dilerim
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin yağuşuklu motor
-
Hayırlıara vesile olsun Kazasız,belasız,cezasız yolculuklar Sağlıcakla
-
Hayırlı olsun. Güzel bir tercih yapmışsınız. Kazasız belasız güzel sürüşler dilerim.
-
kaliteden anlamam da motor çok hoşmuş. maşallah diyelim hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
-
Hepinizd tek tek teşekkür ederim, hepimize kazasız belasız güvenli zevkli sürüşler dostlar,
-
Hayirli ugurlu olsun
Scooter alacak olsam, suan direk kymcoya gider orada hangi modeli alacagima karar verirdim.
Liste fiyatina, karaborsasiz, beklemeden ve vade farksiz 6 taksit. Su ortamda karta vadesiz taksit olayi cok iyi gercekten.
Bu Kymco fitesli motor niye yapmiyor yapsa iyi alternatif olurdu.
-
Aşşıır güzel bir motosiklet. Param olsa da ben alsaağğmm
-
mertowski adlı üyeden alıntı
Nakitte bütün paranız hazır bile olsa vade farksız kredi kartına taksitle almakla en iyisini yapmışsınız. Kartın bir de kampanyalarına üye olduysanız bin lira da oradan gelse miss.
6 ay taksit yapsalar, Şubat- Mart gibi borcu bitecek. Al elindeki hazır parayı yatır bir bankada faize, 150k'ya ortalama 3500tl civarı aylık faiz veriyor bankalar.
Yemişim Xmax'i Forza'yı, 6 ay sıra bekleyerek, liste fiyatının üzerine + 50-60k fark ödeyerek alacağıma, Kymco almak bana göre daha isabetli bir seçim olmuş.
Yilliktir o aylik olsa sikinti olur
Edit:3500 u 35bin okumusum pardon
-
Hayırlı olsun. güle güle kullanın. gaziantep te haftasonları, şehirler arası geziler yapıyoruz. katılırsanız bekleriz
-
Hayırlı olsun.keyifli sürüşler dilerim.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim, tekerinize taş değmesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)