Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kymco iyi bir markadır, uzun yıllar sorunsuz sürersiniz.
hayırlı olsun
Merhaba, ben de aynı motor ve aynı çantadan aldım, çantaya yaslanmak için aldığınız aparatı nasıl temin ettiniz? İkinici olarak siz yaslanma işinin güvenilirliğini lütfen araştırın, ben de araştıra aşamasındayım fakat sanırım taktırmayacağım.
Güzel motor. Hayırlı olsun, tekerin düz bassın
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız.
Hayırlı olsun, benim motoru alırken bayide baya incelemiştim. Çok güzel görünüyor, kazasız belasız.
Hayırlı olsun , Aralık ayında İstanbul Maslak'daki Kymco bayiinde Ct250 yi test ettim motor çok hoşuma gitti , başka özelliklerinide çok beğendim de bu sınıfta kullandığım süspansiyon konforu en yüksek sukuter diyebilirim , sanki bizim yamalı tümsekli berbat asfaltımız için birebir üretilmiş , aslında bayiye farklı bir aktarma sistemine sahip DRG modelini incelemeye gitmiştim o nu pek beğenemedim , CT250 de kampanya var dediler 182bine nakit veririz diyince bir deniyeyim dedim çok beğendim takasta anlaşamadık yoksa bayiden motorla çıkmıştım , Kymco nun üç tekerlisi dahil bir çok sukuterini test ettim , Türkiye şartları için bence Yamaha ve Honda dan daha iyi üretimleri var , Yamaha ve Honda gibi distribütörsüz gelse Tr ye piyasayı sallar ikinci eli vs de canlanırdı..
Motosikletiniz Hayırlı olsun.
Kymco downtown 250i almaya niyetim vardı. Ekim ayında 210.000 TL fiyatı vardı. Kış geliyor az kullanırım motosiklet boşa yatmasın dışarıda diye erteledim.
Bunlarında diğer karaborsacı, fırsatçı markalardan farkı yok. Diğerlerinin aksesuar adı altında istediği fazla parayı Kymco direk zam olarak Liste fiyatına yapıştırıyor sadece.
1 Kasım -1 Ocak 2024 tarihleri arasında 3 defa zam yaptılar. Fiyat 210.000 'den 230.000 'e sonra 250.000 'e şuanda 260.000 TL Güncel Liste fiyatı.
3 ayda 50.000 TL zam nasıl.
2023 Forza 250 Liste fiyatı şuan 232.250 TL
Elimiz mahkum işte yinede mecburiyetten birini seçip almak zorunda kalacağız.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)