haber Kaynağı teyit edemedim bu yüzden kaldırdım
gecen bilindik birisi iptali olacak diye bi twit atmış ama o da onaysız kaynaktan attıgı için özür dileyip twiti silmişti.
benim araba 46 plaka olduğu için ona çıkmadı ama motora çıktı, bende henüz ödemedim ya iptal olursa diye beklemedeyim.
ben ödedim karta taksit yaptım geçtim iptal olursa ne olur bilmiyorum
Babam muayenesi geldiği için ödedi. Ama muayene olayı olmasaydı ödemeyecekti.
Ben iki taksiti birden ödedim. Devlet böyle şeyleri af etmez ödeyin gitsin.
Cezası enflasyonun altında. Ödememek daha karlı.
Maske cezaları iptal oldu. Zaten anayasaya aykırı. Anayasa kararları geriye doğru işlemese de maske cezalarında geriye yönelik iade kararı alındı. (ne kadarı iade edildi tartışmalı)
Bu nedenle motorum için ödemedim. Araba hanımın üstüne ve ısrarla ödeyeceğim dedi ve ödedi. Şimdi iptal olmasını bekliyorum. İşin sonunda birimiz diğerine çok gülecek ama kim kime güler bilinmez. Merakla bekliyorum.
Devlet vergi borcunu affetmezmii.Amerikada yaşamıyoruz İsmet abi.
Arkadaşlar iptal durumu şu anda sözkonusu değil. Birisi yalan haber çıkardı herkes inandı.
Önümüz yerel seçim hiç belli olmaz.EYT de çıkmaz diyordu reis. Maaş yatıyor bankaya.
Valla ben motoru Ağustos 18de aldım. 19 Ağustosta internet bankacılığında borç göründü. Hangisi ek hangisi gerçek vergi anlayamadım. O yüzden ikisini de ödedim. Giden gitti yapacak bir şey yok modundayım artık.
Mtv denince hep aklıma 80'ler ve 90'larda faaliyette olan ve geçmişte dünyanın en yaygın müzik tv kanalı aklıma geliyor. Bu kanalı takip edip odamdaki 37 ekran tüplü Sony'de bangır bangır klip izlediğimi ve rahmetli babamın "oğlum yavaş ulan hayvan, az sesi kıs" dediğini çok iyi bilirim. Zaman değişti, o günlerin üzerinden 30 sene geçti, şimdi "Mtv" dediğimizde aklımıza sadece anlamsız ve neden ödediğimizi bilmediğimiz bir vergi geliyor.
maske cezasını ödemeyip itiraz ettim iptal oldu bunu da ödemeyi düşünmüyorum ama muayne tarihi geldi ödeyecez galiba
Ben Temmuz'u bile ödemedim. Ekim'de muayene var, o zamana kadar da bekleyeceğim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)