Yere düştüğümde avuç içimi koruyacak bir model var mı sürtünmeye dirençli bütçem 5000TL ayırabilirim birde hangi marka almalıyım genelde gördüğüm revit marka var önerileriniz bekliyorum.
Yere düştüğümde avuç içimi koruyacak bir model var mı sürtünmeye dirençli bütçem 5000TL ayırabilirim birde hangi marka almalıyım genelde gördüğüm revit marka var önerileriniz bekliyorum.
Motomax'da Shima'lar fiyat/performans iyi.
5000TL güzel para. Hasanpaşa'da çok alternatif bulabilirsiniz. Denemeden online'dan sipariş önermiyorum
online siparişle kesinlikle alma, her markanın fitleri birbirinden farklı,
avrupa yakasındaysan feyizoğlu, yada şirinevlerdeki motosiklet mağazalarının olduğu cadde, karşı taraftaysan hasanpaşadaki dükkanları gezin, her marka modeli görüp deneyip alabilirsin.
Motosiklet ekipmanı konusunda en çok mağaza çeşitliliği Hasanpaşa'da var. Kask olsun, eldiven olsun deneyerek alınacak her şey için gezilir. Hatta boş bir günde oralara çok yakın olan Haçapuri Pide'de istanbulun en iyi karadeniz pidesi yenir üstüne hasanpaşa tarafındaki motosiklet mağazaları olan mahalleye gidilip mağazalar gezilir, bir şey almayacak bile olunsa insan yine de alacak bir şey bulup masrafa giriyor.
Pideyi duyunca, benim bile Bucak'tan motora atlayıp gelesim geldi. Şaka bi yana, günübirlik birgün gelip dediğiniz mahallede ekipmanları deneye deneye almak en mantıklısı. Aklıma yatmadı değil. Bizim buralarda malesef imkanlar kısıtlı. Antalya'ya inmek gerekiyor en yakın...
Knox Orsa mk3 tavsiye ederim. boa kilit sistemi çok başarılı. Avuç içinde çift slider var o da büyük avantaj. 1 ay önce 3200e almıştım.
Ben ekipman alışverişi için o bölgedeki motomax, motospartan, mototeks ve motoruma mağazalarından alışveriş yaptım, hepsinden de memnun kaldım. Tahminim diğer mağazalar da benzerdir çünkü o bölgede kötü hizmeti olan mağaza olsa diğerlerinin arasında iş yapamaz.
En son motosparan mağazasından revit eclipse yazlık mont almıştım. Eldivenlerimi motomax mağazasından almıştım ama o ara bütçem kısıtlıydı, en ucuz bulduğumu aldım, 4riders marka kışlık eldivenden elimdeki his ve rahatlık açısından memnun kalmadım. Tekrar kışlık eldiven alma niyetim var artık ben d efırsat yaratıp mağaza mağaza gezeceğim.
O pideciye bir kere Cyan'ı götürmüştüm, ikişer tane pide yemiştik.
En son Cyan, ben ve Tomygun yine o pidecide buluşup yemiştik. Diğer pidecilere göre biraz pahalı kalıyor ama malzeme kalitesi ve ustalık sayesinde bu parayı verdiğime değiyor dedirten bir pide yapıyorlar. Uff, İstanbuldan taşındım, istanbul'a gelmek için bahanelerimdne biri olacak.
Yine her konuyu sulandırıp köfte veya pide gibi yiyecek mevzularına getirmeyi başardım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
Bu arada hangi harbiyedesiniz? Deniz mi yoksa? Eğer bahriyeliyseniz haberim olsun.
revit eclipse içine çok güzel rüzgar alıyor, bir tek sırt tarafındaki koruma cebine ayrıca satılan korumayı da takınca oradan biraz çok hafif terletir gibi oluyor ama soğuklarda içine ne giyseniz üşütür gibi. içine içlik giymek yerine rüzgarı kesmesi için üzerine yağmurluk giyseniz, içine de kazak falan giyseniz yeter ya da yün içlik bile olur.
Listeye eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Rüzgar geçirmeyen yazlık mont var mıdır? Yada 3 mevsim kullanabileceğim bir mont bana ne önerirsiniz. Kask, mont ve eldiven için tahmini bi 25.000 TL bütçe ayırmayı planlıyorum. 10.000 tl civarı kask, 10.000 tl civarı mont ve 5.000 tl civarı da eldiven için ayırmayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Bir de bi kaç gündür 4riders markalı montlara denk geldim siteleri gezerken. Dana derisi diyor materyaline. Bu ürünler yerli midir, önerir misiniz. Fiyatları diğer montlara göre daha uygun olunca güvenemiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)