espresso adlı üyeden alıntı
Bence bu mevsimde yaz bitmek üzere, yazlık mont yerine 3 mevsim mont alın. Ben revit safari 2 3 mevsim mont almıştım, istanbulda hava sıcaklığı 5 derece iken bile üşümeden sürüyordum, yağmurda üstüne yağmurluk giyiyorum çünkü uzun süre yağmurda su alıyordu ama kısa süre hafif yağmurda su geçirmiyordu. Yazları da içliğini çıkarıp bir kaç yaz o şekild ekullandım ama rüzgar geçirmeyen mont olunca terletiyor, en sonunda paraya kıyıp bir d eyazlım mont alabilmiştim. size de böyle tavsiye verebilirim.
4riders markasının yağmurluk takımını almıştım, yaz hariç hep xmax sele altı bagajında taşıyorum, yağmura yakalanırsam kenara çekip üst yağmurluğu giyiyiorum, alt yağmurluğu ayağımda botlar da varken pantalonun üzerine giymek zor geldiği için çok az kullandım zaten scooter olunc abacaklara su gelmiyor. yağmurluktan memnunum ama mont gibi koruma işlevi de olan bir şeyde revit gibi markaları tercih ettim.
4riders'ın kışlık eldivenini de ucuz diye aldım ama elimde verdiği his ve koruma olarak memnun kalmadım, bu kışa yeni eldiven niyetim var bütçeyi denkleştirirsem.