Değmen benim gamlı yaslı gönlüme :D onu ancak tv'den izlerim yamaha modeli görünce çocuklar gibi gülüyorum.
Valla ben sıkılmıyorum ondan sanırım. Dünya markasıyım o konuda. Garajdan çıkarmadığım r25 için gece'nin 2'sinde "üstü toz olmuş mudur?" diye düşünüp, uyuyamayıp benzinciye gitmiştim. Yıkadım, temizledim, parlattım. Sonra huzurlu uyku.
Tracer +1 kabul ediyorum bu yanıtı. Teşekkürler. Cg yerine de ybr önerisini alıyorum. Yamaha fan'cılığım ağır bastı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
450k-600k arası ikinci eli. Sonunda şöyle bir yorum daha gördüm. İstedikleri para nedir? Çok aşırı anlamsız geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
Kaynamadı :D yıllardır şurada mesaimiz var. Bu arada wolf'u da parça bulunurluğundan ve parça fiyatlarından eledim. Yoksa biliyorum o modeli sevdiğini. Ama caponord diye birşey hiç duymamıştım. Merak ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Çok çok değerli yorum bu yanıtı da +1 kabul ediyorum. Domi 400 ile tr turuna çıktınız mı? Yoruyor mu uzun yolda?
Ee ben de tribün galatasaray'lısım :d şampiyonlar ligi olması normal. :D bugün de galatasaray'lılığımla gurur duydum.
Acımamış yapıştırmış yanıtı. Başlığı açarken dedim ki tommygun gelir er6 der, listeye kawa yazmayayım. Hayretler, yazmamış :d
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Ahaha buna çok güldüm. O garajda tenere ve tracer varsa twin dahil hiçbirinin yüzüne dönüp bakmam. Ötekileri alabilirler o kadar net.