Merhaba,
Yamaha Tenere 700
Yamaha Tracer 900 (GT yada GT Plus alamıyorum)
Honda Africa Twin
Yamaha Super Tenere
Bajaj Domi 400
Suzuki Inazuma
Bajaj Domi 250
CF Nk250
Bajaj NS200
Listemdekiler bunlar. Hafta sonu stres atayım, bahçemde dursun parlatayım dediğim bir motosiklet arıyorum. Metro her sorunumu çözüyor. Yine de ns200'le de gezerim diyorum. Bir türlü karar veremedim ama bir liste çıkardım.
Gönlüm Tenere/Tracer'dan yana. Ancak beklemem gerekecek. Faizler çok yüksek geliyor ve birikmişim yetmiyor. (450-600k arası fiyatlar) Hayalim Tenere ancak yolda Tracer diye ikisini de yazmıştım. Tracer 700'ün 140 kmh sonrası yalpalamaya başladığını biliyorum, o yüzden 900 dedim yoksa ben her Tracer'a aşığım.
Bunlara bu fiyatı vereceğime Twin almak daha mantıklı değil mi? diye düşündüm. Super Tenere'nin nesi eksik diye de geldi aklıma listeme aldım.
Bajaj Domi 400 ülkenin ekonomik durumunu göz önüne alınca esmer bulgur gibi geldi. Suzuki İnazuma da kanıtlamış bir model.
Domi250 daha yeni bir tanıdığa aldık. Güzel. Nk250 yi yazdım çok şekil ama CF grubunun servisi çok kötü.
En olmadı git bir NS200 al diyor gönlüm. Abs'li rahat edersin diye.
Bu listede olmayan bir KTM Adv serisi var sevdiğim. 250 yada 390 Adv'si ancak oranlayınca blok/fiyat diye, pek fp görünmüyor kur kaynaklı.
Bir de Honda'nın CB ve CBF serileri önerilebilir. Silindir olsun yeter ki tamamım ama parçası olmayan motosikletle uğraşmak da istemiyorum.
Okuyan, vakit ayıran herkese teşekkürler. Öneride bulunanlara ayrıca teşekkür ederim.