25 bin liraya scooter önerisi
Reklamlar
-
İlk motorum olacak; biraz motoru öğrenmek ve birkaç ay kuryelik yapmayı düşünüyorum. Bayilerde Honda yok olsa belki borçla alabilirdim. 25 bin liraya ikinci el scooter önerir misiniz? Hero ve SYM markalarını düşünüyorum. Nasıl alınır? Bu fiyat aralığında ne alınabilir ve hangi markayı önerirsiniz? Yedek parçaları bulunuyor mu? Hero Duet ve SYM Xpro modellerini bakıyorum.
Reklamlar
-
Yamaha x max yada Tmax öneririm. Bayiler de bulamazsan Honda forza yada x adv 350 gayet güzel
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Yamaha x max yada Tmax öneririm. Bayiler de bulamazsan Honda forza yada x adv 350 gayet güzel
Bütçem 25 bin lira yazdım, sanırım 250 bin anladınız.
-
O bütçe ile motor alma ihtimalin olmadığı için genel cevap yazdım...
-
25.000 TL altında yüksek km.li Hero Pleasure, Duet, Dash gibi scooterler var. Muhtemelen pakette kullanılmiş hepsi. Çevrende iyi bir usta varsa böyle birşey alıp piston segman attırsanız, varyatör kayışını değiştirseniz, aküyü yenileseniz kaça mal olur diye bir danış. Eğer senin bütçeni aşmıyorsa denenebilir. Tabi ki yarın öbür gün feraha erdiğinde pcx, nmax gibi bir motor alman daha hayırlı olur.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
25.000 TL altında yüksek km.li Hero Pleasure, Duet, Dash gibi scooterler var. Muhtemelen pakette kullanılmiş hepsi. Çevrende iyi bir usta varsa böyle birşey alıp piston segman attırsanız, varyatör kayışını değiştirseniz, aküyü yenileseniz kaça mal olur diye bir danış. Eğer senin bütçeni aşmıyorsa denenebilir. Tabi ki yarın öbür gün feraha erdiğinde pcx, nmax gibi bir motor alman daha hayırlı olur.
Hocam, tanıdığım bir usta yok ve motordan hiç anlamıyorum. Bu bütçeyle en azından 3 ay boyunca çok büyük masraflar çıkarmayacak bir motor bulunabilir mi?
-
Esunshine adlı üyeden alıntı
Hocam, tanıdığım bir usta yok ve motordan hiç anlamıyorum. Bu bütçeyle en azından 3 ay boyunca çok büyük masraflar çıkarmayacak bir motor bulunabilir mi?
Doğruyu söylemek gerekirse bu bütçeye sıkıntı çıkarmayacak motor bulman bence çok çok zor. Hani kenarda bir ek bütçe olsa, yanında iyi bir ustan olsa, sen de neyi nereden tedarik edeceğini bilecek kadar tecrübeli bir sürücü olsan ancak öyle "al" derim sana. Kaldı ki daha motosiklet sürebiliyor musun, ekipmanların var mı, ehliyetin var mı gibi konulara daha girmedik bile.
Yine de bütçene uygun scooterler var, Hero da iyi bir tercih olur. Bu iş biraz da kısmet işi. Sıfır motor alırsın usta usta gezersin, içinde geçilmiş motor alırsın tık demez. Nasip kısmet.
-
Elektrikli bisiklet ile paket atıyor ecnebiler, Türkiye'de de olmuyor mu ki öyle? Elektrikli bisikletle rahatça 25.000₺'ye siparişe çıkarsınız aslında.
-
Avrupa koca bir ova, Moskof'tan bir çıkıyorsun Amsterdam'a kadar Konya gibi
Geçen A101'de satılan bir scooter vardı 20bin TL idi, hala müthiş başlangıç motoru olacağı iddiasındayım. Kırılana kadar iş görür, o da 3-4 ay sürer heralde.
-
Motor sürmeyi bilmiyorsanız kuryelik yapmanızı önermem. Çok seri olmanız gerekecek, trafikte her türlü tehlike ile karşılaşacak, bazen siz tehlike olacaksınız(ne yazık ki).
Motor sürmeyi öğrenmeden kuryelik yapmayın derim.
Bunun dışında bu fiyata sıfır motor kalmadı, yapacağınız en iyi şey sahibinden'de fiyat listelemesi yapıp ilanları incelemek. Bazen uyguna kaçan motorlar bulunabiliyor Arora Freedom vs gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)