Bu son cümlendeki şehir efsanesi yüzünden içinden geçilmiş saatli bombalarla geziyor millet.
Daha dayanıklı olması başka bir şey, bir şey olmayacak miti bambaşka bir şey. Ondan sonra gece 02'de kimseye çaktırmadan gizlice sanayide dükkanlara giriyor motorlar. Bir şekilde çalışmaya devam edebilecek kadar dayanıklı diye çalışıyor mu çalışıyor diyorlar, sonra bana "bak benim 50bindeki saat gibi" dedikleri R6'nın yanından 100hp motorum ve üstünde 100kg götümle zart diye uzuyorum, eüğğ beüğ oluyor muhabbet.
Şimlerden bahsetme sebebim parça bulunamıyor falan değil, mahkemelik edeceksin beni :p Stok kaydı yok şimlerin stok kaydı....
Ülkeye girmemiş. Egzantrik zinciri değiştirildi diye servisten çıkan üst kapağı sökülüp takılmış contası yenilenmemiş motorlar geziyor ortalıkta. Yetkili servislerin doğru düzgün hiç bir şey yapmadığını söylüyorum. Şimlere nereden geldi konu? Adam diyor ki bakımlı olma ihtimalleri yok, sen de frenin için güvenmediğin yetkili serviste bakımlıdır yeni motorlar diyorsun. Sürekli sadece yetkili servise gitmiş 5 yaşındaki motor daha büyük soru işareti benim için.
Faydalı ömrü 10 yıldır peki tamam, buna diyecek bir şeyim yok.
Kullanım kitapçıklarının markaların yasal sorumluluklarından kurtulmak için yazdıkları şeylerden ibaret olduğu tartışmasına gider konu. Faydalı ömrü 10 yılsa 100bin'e gelmeden sübaparı sıkılaşmayan motorlar niye yapmışlar, salak bu adamlar :D Ben RS'i 10 yaşında çöpe atarsam gelip bak R6 olsa saat gibi çalışırdı demeyin sonra :D O bir ekonomik belirteç, sen 10 yaşında faydalı ömrünü gerçekten tamamlamış bir endüstriyel alet almak istediğine emin misin? Bence V-Strom alman istemediğinin en güzel göstergesi. (Geçen sene almamış olmam da benim salak olduğumun göstergesi :( )
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
E haklısın ama.
Haksız olduğun tek kısım "her kullanıcı yapabilir" kısmı :D Bu işler zor işlerdir anlamında söylemiyorum, bizim milletin gerizekalılığını hafife alıyorsun anlamında :D
Bu arada İstanbul'daysan vaktin olursa gümrüğe gidip konuyu anlatıp ne olduğunu sorabilirsin. Karşına çıkan tiplerden Türkçe anlayabileni bulup sakince derdini anlatıp kendi motorumun bakımı için falan parçalar dersen hırt muamale de yapmazlar, umarım :D
Bir de tekrar PTT ile isteyeceğine bir daha sorun olursa demek yerine şimdiden Fedex/DHL ile söylemek daha garanti olabilir.