CBF'den yeni motora geçme tavsiyesi?
Reklamlar
-
28 Ağustos 2023, 08:12
Merhaba arkadaşlar nasipse Şubat ayı gibi öğretmen olarak atanacağım. Şimdiki parayla 30 bin, yılbaşından sonraki zamla 40-45 bin bandında ücret alacağım. 10 yıla yakın zamandır CBF 150 kullanıyorum. Pulsar, Rks, KTM gibi markaların modellerine hep baktım şimdiye kadar eğlencesine. Fazla masrafı olmayan bir insanım. Bana 100-150 k piyasası olan bir motor önerebilir misiniz şehirler arası turları çok yapacağım ona göre bir motor almak isterim.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2023, 08:33
Dominar 400 ug kesinlikle.
-
28 Ağustos 2023, 10:47
erguny adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar nasipse Şubat ayı gibi öğretmen olarak atanacağım. Şimdiki parayla 30 bin, yılbaşından sonraki zamla 40-45 bin bandında ücret alacağım. 10 yıla yakın zamandır CBF 150 kullanıyorum. Pulsar, Rks, KTM gibi markaların modellerine hep baktım şimdiye kadar eğlencesine. Fazla masrafı olmayan bir insanım. Bana 100-150 k piyasası olan bir motor önerebilir misiniz şehirler arası turları çok yapacağım ona göre bir motor almak isterim.
Saygideger meslektasim,
ben olsam odeyebilecegim maks kredi taksitini hesaplayip alabilecegim en guzel motoru alirdim.
Bugun aldin aldin, 1 sene sonra muhtemelen ayni motora gucun yetmeyecek.
-
28 Ağustos 2023, 11:13
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Saygideger meslektasim,
ben olsam odeyebilecegim maks kredi taksitini hesaplayip alabilecegim en guzel motoru alirdim.
Bugun aldin aldin, 1 sene sonra muhtemelen ayni motora gucun yetmeyecek.
İşte kafamda bir şeyler planlayacağım.
-
28 Ağustos 2023, 11:31
Motosiklet işi, gönül işi.
Ben motosiklet almak istiyorum, hadi bana motosiklet alalım şeklinde olmaz. Kendi ölçüp biçmeni, kendin yapacaksın.
Al benden tavsiye
Şekil istiyorsan; Suzuki GSX R 125
Dağ taş hoplarım, her yola giderim dersen; Hero Xpulse 200
Yok tarz takılacağım dersen; Yuki funrider 125
-
28 Ağustos 2023, 11:43
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Motosiklet işi, gönül işi.
Ben motosiklet almak istiyorum, hadi bana motosiklet alalım şeklinde olmaz. Kendi ölçüp biçmeni, kendin yapacaksın.
Al benden tavsiye
Şekil istiyorsan; Suzuki GSX R 125
Dağ taş hoplarım, her yola giderim dersen; Hero Xpulse 200
Yok tarz takılacağım dersen; Yuki funrider 125
Zaten sadece tavsiye istedim. Birçok modeli biliyorum ama fiyat ve performansına göre yardım istedim. Şekile çok önem veririm, Suzuki mantıklı.
-
28 Ağustos 2023, 12:21
Zaten sadece tavsiye istedim. Birçok modeli biliyorum ama fiyat ve performansına göre yardım istedim. Şekile çok önem veririm, Suzuki mantıklı.
10 yıl CBF 150 den sonra Suzuki Gsxr 125 adamı ağlatır.
Trafikte kenara çekip kaldırıma oturup ben ne yaptım dedirtir.
-
28 Ağustos 2023, 12:30
Bütçeniz (biraz da borçlanarak) sanki bir sıfır tur paketli Dominar 400 UG'ye yetiyor gibi. Şehirler arası tur denildiği için (yuvarlak hesap) 400cc'den de aşağı bir şey düşünmemek lazım sanki... Arkasına bir çanta, yan demirlerine de sağlı sollu heybeler ile 110 - 120 süratlerde gayet güzel kontorlu seyahat / tur yapılır.
-
28 Ağustos 2023, 14:10
Ercument adlı üyeden alıntı
10 yıl CBF 150 den sonra Suzuki Gsxr 125 adamı ağlatır.
Trafikte kenara çekip kaldırıma oturup ben ne yaptım dedirtir.
100k - 150 k arasında fikir isteyen genç bir kardeşimize siz ne önerirsiniz?
-
28 Ağustos 2023, 14:54
fb__ömer adlı üyeden alıntı
Dominar 400 ug kesinlikle.
anlatılana göre en mantıklı dominar 400 bence de
-
28 Ağustos 2023, 15:10
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
100k - 150 k arasında fikir isteyen genç bir kardeşimize siz ne önerirsiniz?
Yaşıyla ve bütçesiyle ilgili bir fikir belirtmedim.
10 yıl boyunca konforun dibini yaşamış birinin racing bir motorla yapamamayacağını izah etmeye çalışmıştım.
(Bu haltı kendim yediğim için biliyorum)
100-150k arasında fikir belirtebileceğim bir motosiklet yok malesef.
-
28 Ağustos 2023, 15:39
-
28 Ağustos 2023, 17:28
foreverlight'a katılıyorum ama İnazuma'nun düz değil de "F" kasasını almanız uzun yol için daha doğru bir tercih olacaktır. Dominar daha kuvvetli ve atak bir motor, Dominar'ın tur paketli hali de işinizi görür. Bütçeyi 200'e çıkarma şansınız varsa eski ama daha kuvvetli makineler önerilebilir.
-
28 Ağustos 2023, 17:32
Dominar 400 kullanıcısı olarak çok önermem. Size önerim vstrom 250 olabilir. 200 civarına temizleri bulunabiliyor. Dominardan daha sorunsuz olur.
-
28 Ağustos 2023, 19:13
Cyan adlı üyeden alıntı
Bütçeniz (biraz da borçlanarak) sanki bir sıfır tur paketli Dominar 400 UG'ye yetiyor gibi. Şehirler arası tur denildiği için (yuvarlak hesap) 400cc'den de aşağı bir şey düşünmemek lazım sanki... Arkasına bir çanta, yan demirlerine de sağlı sollu heybeler ile 110 - 120 süratlerde gayet güzel kontorlu seyahat / tur yapılır.
Tam beni anlatmışsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
foreverlight'a katılıyorum ama İnazuma'nun düz değil de "F" kasasını almanız uzun yol için daha doğru bir tercih olacaktır. Dominar daha kuvvetli ve atak bir motor, Dominar'ın tur paketli hali de işinizi görür. Bütçeyi 200'e çıkarma şansınız varsa eski ama daha kuvvetli makineler önerilebilir.
https://i.hizliresim.com/1o94uyw.jpg
200'de olur katılım bankası yoluyla düşünüyorum 48 ay olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)