Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung QH 250 (GV 250) tavsiye eder misiniz?

REKLAM ALANI

Arkadaşım cruiser tarzı bir motor almak istiyor. 2023 model Hyosung gv 250 modelini beğenmiş. Kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz?
    fullstack bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Bu motordan bu başlıkla birlikte haberım oldu, qh 250 yuki motorun distribitörlüğünde türkiyeye getirilen hyosungun yeni modeli.

Blok vtwin fakat eski bloğun aynısı değil galiba, eski blokta şarj sistemi tam bir baş belasıydı. Bu motor hakkında bilgim yok, bana çok kaliteli gibi gelmedi, bir gv 250 kalitesi göremedim fotoğraflarda.

BoraKara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Scrambler
    Etmeyiz, bildiğiniz Çinli, eski Hyosung lar ile uzaktan yakından alakası yok. Gerçi eski Hyosung larda sorun makinesiydi. Az bekleyin piyasa biraz daha bollaşır kışın, fiyatlarda enflasyon gibi cikmaz. Sizi uzmeyecek bir motosiklet alın.

Herseyi iyi olsa bile piyasasi olmayacak, yedek parcasi ve ikinci eli sorun yaratacak bir motosiklet bu. Hic bulasmayin.

Alıntı BoraKara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Etmeyiz, bildiğiniz Çinli, eski Hyosung lar ile uzaktan yakından alakası yok. Gerçi eski Hyosung larda sorun makinesiydi. Az bekleyin piyasa biraz daha bollaşır kışın, fiyatlarda enflasyon gibi cikmaz. Sizi uzmeyecek bir motosiklet alın.

Herseyi iyi olsa bile piyasasi olmayacak, yedek parcasi ve ikinci eli sorun yaratacak bir motosiklet bu. Hic bulasmayin.
    Cevap için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:23 ----------

Alıntı BoraKara adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motordan bu başlıkla birlikte haberım oldu, qh 250 yuki motorun distribitörlüğünde türkiyeye getirilen hyosungun yeni modeli.

Blok vtwin fakat eski bloğun aynısı değil galiba, eski blokta şarj sistemi tam bir baş belasıydı. Bu motor hakkında bilgim yok, bana çok kaliteli gibi gelmedi, bir gv 250 kalitesi göremedim fotoğraflarda.
    Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------

Diğer üyelerin de fikirlerini merak ediyorum

sallami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
    Abi her şeyi anladım ama bu arkadaşın kafasını anlamadım. Neyine güveniyor. Üstüne tüy mü dikti. Biz mi salağız, omu?

DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sallami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi her şeyi anladım ama bu arkadaşın kafasını anlamadım. Neyine güveniyor. Üstüne tüy mü dikti. Biz mi salağız, o mu?
    Kırmızıymış daha ne olsun?
    sallami ve mertowski bunu beğendiler.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı sallami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi her şeyi anladım ama bu arkadaşın kafasını anlamadım. Neyine güveniyor. Üstüne tüy mü dikti. Biz mi salağız, omu?
    https://i.hizliresim.com/3hs9gj4.jpeg
    Yersen lojistik maliyeti o Diğer ilanların hepsi İstanbul'da. Bu ta ülkenin diğer köşesinde. (Bu arada kalıbımı basarım ülkeye Mersin'den girmiştir zaten bunlar; Çin'den gemiyle gelen bir malın gideceği yerin orası olması beklenir...)

Motosikleti
    Artık Yok...
    Hysoung blok sağlamdı güzeldi tabii Kore üretimi olan şu anki aynı blok olsada Çin üretimi o yüzden şu anki blokun kalitesini bilemiyorum.. Eski hysoung başına bela olan şey elektrik problemleri ve çevresel bileşenler idi .. buji piposu, oksijen sensörü, cdi ana beyin yanması , ekran arızaları , efi sorunları say say bitmez ama blok Kaya gibiydi sağlamdı kaliteli bir bloğu vardı oda bir gerçek ..

Bu modeller biraz rks 250cc lik cruiseri var bana onu anımsattı tasarım olarak Çinliler eğer eski hysoung sistemini değişiklik yapmadan olduğu gibi aktardılarsa bu motorlarda 10-20 bin km sonra eski hyo lardaki sorunları göstermeye başlaya bilir..

Birde fiyatı yüksek 180 bin tl ye krişe olucak ama gider mt25 , cb250r , dominar 250 ,400 falan alırdım …

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)