Arkadaşım cruiser tarzı bir motor almak istiyor. 2023 model Hyosung gv 250 modelini beğenmiş. Kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz?
Arkadaşım cruiser tarzı bir motor almak istiyor. 2023 model Hyosung gv 250 modelini beğenmiş. Kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz?
Bu motordan bu başlıkla birlikte haberım oldu, qh 250 yuki motorun distribitörlüğünde türkiyeye getirilen hyosungun yeni modeli.
Blok vtwin fakat eski bloğun aynısı değil galiba, eski blokta şarj sistemi tam bir baş belasıydı. Bu motor hakkında bilgim yok, bana çok kaliteli gibi gelmedi, bir gv 250 kalitesi göremedim fotoğraflarda.
Etmeyiz, bildiğiniz Çinli, eski Hyosung lar ile uzaktan yakından alakası yok. Gerçi eski Hyosung larda sorun makinesiydi. Az bekleyin piyasa biraz daha bollaşır kışın, fiyatlarda enflasyon gibi cikmaz. Sizi uzmeyecek bir motosiklet alın.
Herseyi iyi olsa bile piyasasi olmayacak, yedek parcasi ve ikinci eli sorun yaratacak bir motosiklet bu. Hic bulasmayin.
Cevap için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:23 ----------
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------
Diğer üyelerin de fikirlerini merak ediyorum
Hysoung blok sağlamdı güzeldi tabii Kore üretimi olan şu anki aynı blok olsada Çin üretimi o yüzden şu anki blokun kalitesini bilemiyorum.. Eski hysoung başına bela olan şey elektrik problemleri ve çevresel bileşenler idi .. buji piposu, oksijen sensörü, cdi ana beyin yanması , ekran arızaları , efi sorunları say say bitmez ama blok Kaya gibiydi sağlamdı kaliteli bir bloğu vardı oda bir gerçek ..
Bu modeller biraz rks 250cc lik cruiseri var bana onu anımsattı tasarım olarak Çinliler eğer eski hysoung sistemini değişiklik yapmadan olduğu gibi aktardılarsa bu motorlarda 10-20 bin km sonra eski hyo lardaki sorunları göstermeye başlaya bilir..
Birde fiyatı yüksek 180 bin tl ye krişe olucak ama gider mt25 , cb250r , dominar 250 ,400 falan alırdım …
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)