Uzun Yol üzerindeki Hava - Rüzgar Durumları için Uygulama
Reklamlar
-
23 Ağustos 2023, 08:19
Merhaba
konumu görenler bilir; haftaya 1300 km civarı bir yolculuga cıkıyordum; bunu 2bin olarak değiştirmek gibi bir niyetim var.
Ancak pazar günü cogu yer yagmurlu, diğer günler normal gözüküyor. Merak ettiğim şey navigasyon olarak en uygun uygulama nedir ve tüm güzergahımı sectiğim zaman yol üstündeki hem hava durumlarını hem rüzgar şiddetlerini tek defada görebileceğim bir uygulama var mıdır?
şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
23 Ağustos 2023, 09:37
Ben Rain Viewer ve Zoom Earth kullanıyorum. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de bir gün öncesinden rota ve başlangıç saati verirseniz istediğiniz süre aralığında hava durumunu veriyor.
-
23 Ağustos 2023, 09:39
AccuWeather da harita üzerinde hava olaylarını gösteren güzel bir pencere var , Radar ve Haritalar a tıkla ekrandaki haritada rotanı bul son 1,5 saatdeki hareketleri , anlık ve önümüzdeki 1,5 saatlik tahmini hareketleri görebilirsin , özellikle yağmur nerede yağmış ve yağmur bulutu ne tarafa gidiyor çok net gösteriyor..
-
23 Ağustos 2023, 10:21
Ben hiçbir uygulama kullanmıyorum, hakuna matata ilerliyorum. Kış vakti bazen karla karışık yağmura ya da sise denk gelip tırstığım anlar oluyor ama Cyan'ın önerdiği uygulamalar ile Nikkfurie'nin önerdiği uygulamaların faydalı olacağına inanıyorum.
-
23 Ağustos 2023, 10:32
-
23 Ağustos 2023, 16:19
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben hiçbir uygulama kullanmıyorum, hakuna matata ilerliyorum.
Kış vakti bazen karla karışık yağmura ya da sise denk gelip tırstığım anlar oluyor ama Cyan'ın önerdiği uygulamalar ile Nikkfurie'nin önerdiği uygulamaların faydalı olacağına inanıyorum.
AHANDA BENDEN
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
23 Ağustos 2023, 17:18
bende araba ile yola çıkacağım zamanlar kış vakti, meteorojinin yol tahminine bakıyorum,
https://mgm.gov.tr/tahmin/khts.aspx
-
23 Ağustos 2023, 17:23
-
23 Ağustos 2023, 18:39
stubborn adlı üyeden alıntı
AHANDA BENDEN
-
24 Ağustos 2023, 13:35
Şuraya bakıyorum. Buradaki hareketli görüntü 3 saat sonrasını veriyor. Planımı ona göre yapıyorum.
https://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx?rG=anm&rR=34C&rU=ppi#sfB
-
24 Ağustos 2023, 16:49
Yola çıkmadan önce rüzgara bakarsam yola çıkmaktan vazgeçerim ben
Yağışla ilgili bir kontrol yapacaksam Accuweather ve Apple her kimden alıyorsa ona - sanırım şu an weather.com bakıyorum, ama esas baktığım yer Atina Üniversitesi. "skiron" diye google'dan bulunabilir.
-
24 Ağustos 2023, 17:11
-
24 Ağustos 2023, 17:14
DickName adlı üyeden alıntı
Osman Ağa hani bu köftenin soğanı? hani bu köftenin acı biberli sosu? Nerede yanında piyaz? Daha dükkanı açamadan Özcanlar gibi fabrikasyon tırto bir yer olmuşuz. Mekanın ismini de "Motopixel köfte" olarak değiştirelim de bari tam olsun
-
24 Ağustos 2023, 17:20
Karadeniz yöresinde bu uygulama da kullanılabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Osman Ağa hani bu köftenin soğanı? hani bu köftenin acı biberli sosu? Nerede yanında piyaz? Daha dükkanı açamadan Özcanlar gibi fabrikasyon tırto bir yer olmuşuz. Mekanın ismini de "Motopixel köfte" olarak değiştirelim de bari tam olsun
Soğanı doğruyorum, gözlerim yaşardığı için yetiştiremedim. Motopixel Köfteye Motoziksel Selçük telif ister. Sikinti çıkar.
-
24 Ağustos 2023, 17:22
DickName adlı üyeden alıntı
Motopixel Köfteye Motoziksel Selçük telif ister. Sikinti çıkar.
Selçük benden ancak 3'ün 1'ini alır, onu da yalvartmadan vermem.
-
24 Ağustos 2023, 20:57
Poseidon systemin mobil uygulaması varsa bir bak derim. kendi sitesi de bu tıkla
-
24 Ağustos 2023, 20:58
Ben hiçbir uygulama kullanmıyorum, hakuna matata ilerliyorum.
Kış vakti bazen karla karışık yağmura ya da sise denk gelip tırstığım anlar oluyor ama Cyan'ın önerdiği uygulamalar ile Nikkfurie'nin önerdiği uygulamaların faydalı olacağına inanıyorum.
Ben bu şekilde Balıkesir'e giderken Malkara'da sıçana döndüm Allahtan Çanakkale sonrası açıktı da yolda kurudum Ben hakettim tabi orası ayrı yağmurlukları yanıma almamıştım . Tam Malkara girişinde bir patladı hava köprü altına zor attım kendimi.
-
24 Ağustos 2023, 22:33
rüzgar fırtına vs varsa sıkıntı olmaz yağış varsa yağmurluk giyer yola öyle çıkarım ne olur ne olmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)