Merhaba, Kawasaki Versys 650 2016 model aracım için Debriyaj balatası bakıyorum.
Bulduklarım arasında en pahalısı SBS Debriyaj Balatası 2.7k
Digerleri EBC ve NewFren
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Merhaba, Kawasaki Versys 650 2016 model aracım için Debriyaj balatası bakıyorum.
Bulduklarım arasında en pahalısı SBS Debriyaj Balatası 2.7k
Digerleri EBC ve NewFren
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
İmkan varsa orijinal almanızı tavsiye ederim. Eğer bütçeniz el vermiyorsa EBC içlerinde daha kalitelidir.
hem ebc hem de sbs arabalara ve motosikletlere üst düzey fren balatası,fren diski,rotor üretiyor.
ebc debriyajlar en çok satılanlar arasında
sbs fren balatasında ise dünya lideri.
sbs danimarka ebc ingiliz-amerikan üretimi
arada bir de bulursan italyan trw fren balatası ve debriyajı var.
sbs yada ebc çok iyidir hem debriyaj hem fren.
Ebc'nin benim motoruma uyumlu Srk 102 diye yay, saç ve balatadan oluşan bir seti vardı, 2008 Er6F'de debriyajımı komple o setle yeniledim yaklaşık 30.000 km oldu ve henüz bir keleğini görmedim. Bizim Er6 grubunda Ebc'den memnun kalmayan da vardı ve Newfren kullanmayı öneriyordu. Bir başkası da Trw Lucas öneriyordu ama nedeni aklımda kalmamış.
piyasada bulabiliyorsan orj tavsiye ederim evet bilindik markalarda iyidir ama orj varsa mekanik aksamda orj den şaşmam
debriyaj balatası değişimini kendi yapıp; balatayı yağda bekletmeden takan, sacları yönlerine dikkat etmeden kafasına göre takanlar için marka farketmez her taktığına kötü derler. (sizin wp gruptakiler için söylemiyorum)
ebc de kullandım, sbs de kullandım, imkan varsa orjinal ve plakalar(saclar)+yaylar değişirse ne ala. Ancak imkan yoksa en ekonomiği EBC.
Sbs fiyatları nedense fazla yüksek ve o farka değecek kalite artısı yok. Zaten ebc stokta yoksa sbs alıp takıyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)