5 kişi N250'yi test ettik. Kendi adıma beklentimin üzerinde bir performans sergilediğini söyleyebilirim. Alacak arkadaşlar için dikkat etmeleri gereken noktalar hakkında da ipuçları var.
İyi seyirler.
5 kişi N250'yi test ettik. Kendi adıma beklentimin üzerinde bir performans sergilediğini söyleyebilirim. Alacak arkadaşlar için dikkat etmeleri gereken noktalar hakkında da ipuçları var.
İyi seyirler.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Emeğinize, ağzınıza sağlık
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Videonuzu keyifle izledim. Ben de bu hafta F250 modelini teslim aldım. Henüz ehliyetimi almadığım için süremedim. Şimdilik üstüne binip oturmakla yetiniyorum. Verdiğiniz bilgiler ve yorumlarınız çok değerli benim için. Elinize emeğinize dilinize sağlık.
İyi yapmışsınız, hemen izliyorum.
Gücümüzün ancak yettiği 3 motorsiklet var zaten piyasada.
2 bajaj, 1 hero.
Msx 125 yok, xsr 125 yok...
Mondial bile yok ya piyasada.
Benle dalga mı geçiyorlar acaba??
Neyse, ellerinize sağlık. Teşekkür ederim video için.
Hepimiz daha yüksek hacimli motosiklet kullanıyor olsak da, ilk kez motor alacakları veya daha düşük hacimden geçiş yapacakları göz önünde bulundurarak değerlendirmeye çalıştık.
Hayallerimizdeki motosikletler farklı olsa da devir ekonomi devri. Bizim yorumlarımızla karar vermeyecek kimse elbette ama, en azından değindiğimiz konuları kendisi de test ederek daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilir. Yanlış kararlardan dönmeye çalışmak sıkıntılı oluyor.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Çok haklısınız, şu anda önceliğimiz ekonomik biraz.
18 Mart mezunu olduğum için, sohbetinizi ayrıca beğendim. Oraların şivesi bile neşelendirir beni. Elinize dilinize sağlık.
Rüzgar konusunda da hakkınız var, Çanakkalede rüzgar otobüsleri bile etkiliyor sonuçta, motorlar için ayrı bi dert.
Bi de KTM Adv 390 olan arkadaşla da iyi eğlenmişsiniz
18 Mart mezunlarının genelinde Çanakkale ile kopmayan bir gönül bağı oluşuyor galiba. Şehirden ayrılsalar da, memleketten haber alır gibi takip etmeye devam ediyorlar.
Ktm'li arkadaşla özel olarak makara yapmak gibi bir durum söz konusu değildi aslında ama videonun hangi bölümününün böyle düşündürttüğünü merak ettim. Buralarda sarmaya başladıkları zaman durmuyorlar malum.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)