Atkadaşlar 30 k bütçem var kuryelik yapıcam yakın zamanda aklımda rks blazer xr50 - kuba space50-falcon nitro50 birde apec ps3 50 var ne önerirsiniz veya başka varsa önerisi iyi olur unutmayın 30k bütçem var
Atkadaşlar 30 k bütçem var kuryelik yapıcam yakın zamanda aklımda rks blazer xr50 - kuba space50-falcon nitro50 birde apec ps3 50 var ne önerirsiniz veya başka varsa önerisi iyi olur unutmayın 30k bütçem var
Onlar var hocam
Diğerlerini bilmiyorum ama apec alma hem hiç gitmiyor 50cc ye göre bile kötü hızı, hem de 50 ye çıkması bile asır sürüyor. arkadaşta 2 tane vardı daha 1000 km bile olmadan ikisinde de sıkıntılar çıktı, enjeksiyon beyni vs de bulunmuyor. 50cc lerin çoğu kuryeliğe dayanmaz bir süre kullanacağım kazanınca japon falan bir şey alırım dersen gir o işe.
Benim motor 50 cc 80 cc çevrilmiş hali ile kuryelik yapïyorum yapılmaz hatta direkt olarak alınmaz en az 125 cc felan olmalï
Scooter alacaksan rmg moto gusto b08 bak, bu motorlar ramzeyden rmg firmasina gecme motorlar 125cc ama evrakta 50cc. Parcasi keeway focus 150 ile aynidir grenajlarini kolayca bulursun. Normal 50cc scooterlar gibi ciliz degil kalipli ve yuksek.
Arkadaşlar arbaba ehliyeti ile kullanıcam max 2-3 motor ehliyeti alana kadar kuryelik yapıcam o yüzden beni idare edicek uygun bişey lazım
Mecbur 50 cc alacaksin kit ile yukselteceksin sonra motor 2 sene olmadan terlemeye vs baslayacak sonra cop olacak rks nin 50 cclerinden qlacaksin muhtemelen tk03 kuryelik icin pek uygun degil kulllanan var ama uygun degil bunu soyleyebilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)