Merhaba arkadaşlar ;

Bir kask düşünüyorum ve bu düşüncemin ana sebebi farklı ve gerçekten premium hissettiren nispeten uygun fiyatlı bir kask olsun. Tr şartlarına göre pek mümkün değil evet farkındayım. Bende seçenekleri yurtdışına kadar çıkartmaya karar verdim.

Hali hazırda kullandığım kask Shoe Nxr Flagger ve bu kasktan gayet memnunum. Lakin alalı uzun bir süre olacak ve gelecekte bir kask ihtiyacım doğacak. Erkenden almak istedim bende. Aklımda Ruroc Atlas 4.0 var ve yaz indirimine girmiş. Bunun yanında birde neredeyse hiç kimsede göremediğim X-Lite x-803 carbon modeli var. Bir iki kişiyle konuştum kaskta interkom yuvası dahi yokmuş ayrıca yarış motorları için üretilmiş ve naked bir motor alırsam (Kullandığım Fazer 8) rahat edemezmişim. Bu kaskları kullanan var mı ?

Yada farklı bir kask önerisinde bulunabilir misiniz ? Ruroc 2.0 larda sorunların olduğunu duydum yanlış konumlandırılmış hava delikleri yüzünden sesli ve yağmurda kaskın içine su giriyor denildi. M2'nin kanalında böyle söylüyor. 4.0 lar daha sessiz şeklinde yazıyor açıklamasında ve naked için uygun karbon bir kask.

Sizce nasıl bir kask alınmalı ? Rpha 11 de düşündüm ama intercom yuvası yok deniyor. Elimdeki intercomu takmak istiyorum zaten yeni bir intercom almak niyetinde değilim.

EDİT : Optik gözlük kullanmaktayım. Kaskların racing ve naked diye çok ayrılacağını sanmıyordum ama bir kaç kişi bakış açısından ve oturuş pozisyonundan dolayı fark olacağını belirtti.