Bakarken yanlışlıkla nexx sx 100 gıgabot kask aldım , nasıldır ?
Reklamlar
-
16 Ağustos 2023, 16:34
Reklamlar
-
16 Ağustos 2023, 16:39
Bilmediğim için soruyorum ödemeyi yanlışlıkla nasıl yaptınız?
-
16 Ağustos 2023, 16:39
stubborn adlı üyeden alıntı
Kafanız yanınızdaysa deneyin bi bakalım.
-
16 Ağustos 2023, 17:10
-
16 Ağustos 2023, 17:17
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
16 Ağustos 2023, 17:18
Yanlislikla evlenmekten iyidir. Saglik olsun.
-
16 Ağustos 2023, 17:20
Beğendiğim bir kasktı kartımda siteye tanımlıydı , alış veriş kredisi yazıyordu meraktan faiz oranına bakayım derken
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
Yanımda şükür
E o zaman hayırlı olsun, kötü kask değildir. Kask da ebat olarak kafanızla uyumluysa iyi bir alışveriş olmuş diyebiliriz. Lakin bundan sonraki alışverişleriniz için aman dikkat.
-
16 Ağustos 2023, 17:21
Yobaaz adlı üyeden alıntı
konforu iyidir. çok ses alır, avrupalıdır parasına göre fena değildir ama distribütörü olan özen moto tüm yedek parçalarını getirmiştir boyunluğu getirmemiştir ki benim o boyunluk 1 yıl olmadan yırtılmıştır
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
+boyunluğu getirebilir misiniz dediğimde bize değil bayiilerimize yazın demiştir işin komik tarafı onlarda stok yok abi diye sallamışlardır beni
ticarette yeni dönem açıyorlar ya
boyunluk nasıl bişey ?
-
16 Ağustos 2023, 17:44
boyunluk nasıl bişey ?
boyunluk en alttaki pad yüzey, yanak pedlerinin altında ki pad kısmı kaskı ters çevirdiğinizde ilk gördüğünüz pad parçası. koca kafalı olduğum için dayanamadı zannımca. örnek görsel ; https://prnt.sc/qFlnMoOaErTA
görsel temsili
-
16 Ağustos 2023, 17:54
Yobaaz adlı üyeden alıntı
boyunluk en alttaki pad yüzey, yanak pedlerinin altında ki pad kısmı kaskı ters çevirdiğinizde ilk gördüğünüz pad parçası. koca kafalı olduğum için dayanamadı zannımca. örnek görsel ; https://prnt.sc/qFlnMoOaErTA
görsel temsili
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
E o zaman hayırlı olsun, kötü kask değildir. Kask da ebat olarak kafanızla uyumluysa iyi bir alışveriş olmuş diyebiliriz. Lakin bundan sonraki alışverişleriniz için aman dikkat.
Teşekkürler.
-
17 Ağustos 2023, 11:37
Yaklaşık olarak 3 yıldır kullanıyorum big shot rengini. LS2'nin fiber kaskı kafa yapıma uymayınca bunu denedim ve cuk oturdu o yüzden direkt aldım. Rüzgar sesi alan bir kasktır. O yüzden uzun yola çıkacaksan kulak tıkacı kesinlikle alman gerekir. İnterkom ile kullanınca belli bir hıza kadar gürültü rahatsız etmez ama uzun yolda tıkaç şart. Ama genel olarak güzel kasktır kafanda soru işareti kalmasın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)