Arkadaşlar merhaba.3 yıldır kullanmış olduğum R25 motorumu satmayı düşünüyorum. 12.000 kmdeyken almıştım 29.000 kmye kadar kullandım. 17.000 km keyifli ve sıkıntısız kazasız geçti çok şükür. Motorun herhangi bir kazaya karışmışlığı ya da hasar kaydı yok. Muayenesini yeni yaptırdım zincir dişli seti 4.000 km önce orjinal setiyle değişti. Lastikler 16.000 kmde taktırmıştım ve hala da tutuşu ve performansı yerinde. Metzeler sportec street serisi takılı. Benden önce herhangi bir yatması ya da düşmesi mevcut değil bendeyken ilk aldığım zamanlar ırc lastik ve soğuk hava şartlarından dolayı 20-25 km hızla sağ tarafıma doğru düşmüştüm. Koruma takozu işini yaptı.Krenajlar da veya pegler de hiçbir hasar yok düşmeden kaynaklı sağ sinyal bağlantısında hafif bir çatlak ve egzozda çizik mevcut. Kaza denilebilecekse tek kazası bu. Onun harici temiz ve sorunsuz bakımları zamanında yapılmış teker vesaire apaçi tarzlarda kullanılmamış ve uzun yol motoru misali sadece haftasonları kullandım. 2016 model olan bu R25 sizce piyasası ne olur ? Sarı site de maşallah öyle bir fiyatlar var ki akıl alması mümkün değil ? Küfür yemeden hem de zararına satmadan istenilecek rakam hakkında fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim ? Bu arada Tracer 700 almayı düşündüğüm için satıyorum.