Herkese selamlar, vakit buldukça forumu takip etsemde yazmaya pek fırsat bulamıyorum. Ama bir kaç yorum ilgimi çekince Kolaçan olarak bir şeyler yazmak istedim.
Öncelikle seven, takip eden samimiyetime inanan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Tabi ki takip etmeyen arkadaşlara da saygım var ama @tommygun isimli arkadaşın şivem hakkında yorumuna üzülmedim desem yalan olur. Daha önce hakkımda bir kaç yorumuna daha denk gelmiştim sanırım ve yine videolarımı eleştirmek yerine şivemi yada memleketimi eleştiriyordu
Ben 39 yaşındayıım ve yaklaşık 25 Ankara da yaşıyorum. Sırf video çekeceğim diye kameranın karşısında huyumu suyumu değiştirmek, rol yapmak yerine neysem öyle davranıyorum. Belki sizler gibi diksiyonu düzgün, kadar kibar konuşamıyor olabilirim. Ancak keşke insanların konuşması, yada fiziki görünümü yerine yaptığı işler eleştirilse.
Nasıl ünlü olduğumu merak etmişsiniz. Ben ünlü olduğumu düşünmüyorum ama sağolsunlar sevenimiz çok. Bunun sebebi de videolarımda olduğum gibi görünmemden kaynaklanıyor sanırım
Diğer taraftan Şuan Honda kullansam da hala ybr'ciyim
çok şükür şimdiye kadar da sırf sponsorlu diye hiç ürünü gereksiz övmedim
Yaklaşık 8 senedir video içeriği üretiyorum ama arka planda motosiklet kullanıcıları için verdiğim mücadeleyi, aşındırdığım meclis kapılarını, hazırladığımız dosya vediğimiz dilekçe sayılarını bilmek için yakinen takip etmek gerek. Belki de insanların nereli olduğuna değil neler yaptığına bakmak lazım
Tüm bunların dışında sormak istedikleriniz varsa memnuniyetle cevaplarım. Herkese iyi sürüşler dilerim.