Bütçeniz ne kadar bilemiyorum ama
Kararınızı hala vermediyseniz
Liste fiyatının altına sıfır km svartpilen 401 vereyim
Kullanmak için almıştım ama kullanmaktan vazgeçtim, r nine t almak için satmayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...12685263/detay
hocam ben kullanmadım, hiç binmedim ama yakın çevremde 5 arkadaşımda var,
1 tane sr250, 2 nk150 , 2 nk250, hepside aldığına bin pişman, cazip bir teklif geldiği an direkt anahtarı uzatıp kaçacaklar.
ha gruplarda, sitelerde alıp çok memnun kalıp sorunsuz kullananlarda var ama benim çevredekileri görünce otomatik olarak böyle düşünüyorum.
sr250 yakından bakınca o kadar telmaşa bir tasarımı, dokunsan dağılacak gibi duruyor, nk lar yine sr a göre daha yakışıklı ama onlarda da mekanik problemler duydum. ama clx serisi için o kadar olumsuz şeyler duymadım o yüzden bilmiyorum.
tavsiyem ktm/husky en kötü bajaj olsun derim.
svartpilen seriside gerçekten çok tarz motorlar. maddi imkanın varsa tomass'ın teklifi de bayaa hamdi beyin teklifi gibi olmuş.
İnanın lütfen yazarken ben kendime çok daha fazla kızdım, ne kadar acı ama malesef. Benim gibi hayatı motosiklet uzerinde gecmis, yasamini ona gore sekillendirmis bir mitosiklet asigi bile bunlari yazabiliyorsa gercekten işimiz bitmistir artik.
Altımızdaki keyif makinelerini, hobimizi çaldılar, onuda gectim ileriye dönük hayallerimizi bile çaldılar. Eskiden gece kafamı yastiga koydummu motosiklet dusunurdum, şimdi Hayal bile edemiyorum artık.
Svartpilen 250 kullanıcısı olarak yazıyorum. Kalite olarak kesinlikle çinlilerle kıyaslayamazsınız. Kullandığı komponentler zaten kalite olarak kendini kanıtlamış markalar amortisör frenler kaydırmalı debriyaj vs. CB 250R kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum. Titreşim eve rahatsız etmeyecek seviyede var nihayetinde tek silindirli motorlar. İstanbul'da yaşıyorsanız parça konusunda sorun çekeceğinizi sanmam duke 250 ile aynı parçalar. Tip olarak da bence svartpilen 250 daha yakışıklı geliyor bana etraftan gelen tepkiler de öyle.
Bence ikisini de test edip gönlünüze yatanı almanız en doğrusu.
Dostum bence sen önce ne istediğine karar ver. Önce RKS veya Kanuni diyorsun, sonra NK250 soruyorsun, daha sonra R25 veya MT25 alacağım kronik sıkıntıları neler diyorsun. Bu başlığı da CB250 ve Svartpilen için açmışsın, son mesajında ise yine NK250 ve bu sefer de PCX katmışsın.
17 yaşında olduğunu hatırlıyorum bu sebeple al satçı olabileceğini düşünmüyorum. Bence sen önce elindeki bütçeyle kendine güzelce bir ekipman diz. Ehliyet kursuna yazıl. Tüm eksiklerini tamamla, daha sonra elinde kalan bütçene uygun da bir başlangıç motosikleti seçersin. Bu kafa karışıklığıyla 250cc herhangi bir motosiklet sana fazla gelir diye düşünüyorum, 125cc hatta belki 50cc bir motosikletle trafik tecrübesi edinmeni tavsiye ediyorum. Sağlıcakla kal.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)