Mt revenge - 2 kask aldım bi tane turlarken video çekmek istiyorum
Paylaştığım kask modeline takabileceğim sağlam f/p telefon tutacağı önerisi olan var mı ?
Mt revenge - 2 kask aldım bi tane turlarken video çekmek istiyorum
Paylaştığım kask modeline takabileceğim sağlam f/p telefon tutacağı önerisi olan var mı ?
kaska telefon değil aksiyon kamerası takıp video çekiyorlar, onların kaska montaj parçaları da telefon tutacağından farklı.
Telefon takanlar var, bu videodaki gibi belki kullanan vardır diye konu açtım. Videodaki aparat içime sinmedi
https://youtu.be/5Q5_Mhg5kig
Aslında güzel bir aparatmış, virajlı güzel yollarda video çekmek hep istemişimdir ve güzel kameraların fiyatlarına bakınca hep vazgeçtim. Elimdeki telefonum İphone 7 sosyal medyaya atacağım zaman yine güzel görüntüler elde edebilirim diye düşünüyorum.
telefon için olanları da var artık piyasada hocam, bizim meraklı bir arkadaş hemen aldı iphone 8 telefonunu takıp kullanıyor,
telefon yatay şekilde takılı, , sürekli açık video kaydet modunda. çektiği bir kaç videoda da bakındım güzelde çekim yapmış açıkcası. ama düşündürücü yanı tabiki telefonun şarjı ve düşürme riski.
Videodakinin içine sinmemesi güzel bir şey zira o baya tel maşa bir şey. Vizörün de tam kapanamamasına neden oluyor.
Şehir içinde bilmiyorum ama, yüksek hızda o telefonun yiyeceği ve dolayısıyla kaska vuracağı rüzgar beni düşündürdü.
Yani ekonominin durumu bizi böyle çözümlere itiyor tabi ama, videodaki arkadaş yanlış görmediysem iPhone 12-13-14 Pro'dan birini kullanıyor. Hiç bir kamera o kadar para etmiyor şu an. :D iPhone 8 falan daha uygun olabilir tabi.
Hız düşükse denerdim diye düşünüyorum ama kabaca 120-130'dan sonra rüzgarın boyutu çok değişiyor, bilemedim :D
Eski bir telefon varsa elinde onunla denenebilir. Ama o zaman da bu basit aparat en kolay denenebiliri oluyor.
İphonelarda telefon kamerasını bozduğunu okumuştum bir yerde motorda hissedilen titreşimden dolayı. Ucuza kaçmak ve video çekmek için telefonuda bozmayın sonra. Malum ipheone un ölüsü bile para sonuçta.
o aslında sadece iphone özeline değil, optik görüntü sabitleyici (OIS) olan tüm telefonlar için.
iphonelardaki biraz daha hassas bu yüzden bozulmaya daha meyilli.
gidonda telefon tutucusu üzerinde tüm tireşimi emdiği için daha çabuk bozulur, kask vs. takıldığında o kadar titreşim yemeyeceği için daha sağlıklı ama kasta da yukarda söylendiği gibi daha fazla rüzgar yiyip düşme riski olacak.
daha önce arkadaşım için liste yapmıştım
https://listelerim.hepsiburada.com/o...8851d/1?sort=0
link açılmazsa haber verin yanlış bir şekilde atmış olabilirim
evt sağol geri bildirim için
bu link giriyor kardeşimden denedim
https://app.hps.im/d7ct/7e221d39
2-3 kullanıp aksiyon kamerası aldı şahsen kimse şahsi telefonunu oraya koymak istemez sonuçta günümüzde telefon dediğin şey ucuz birşey değil, sen oraya koymayı göze aldıysan senin seçimin bendede o apartların hepsi var belli hızlara kadar tutar ama yüksek hızlarda 120km gibi rüzgarın etkisiyle heleki tek tarafa doğru bir rüzgar vurursa tutamaz he siz ekstradan lastik filanda takabilirsiniz tabi ama ben şahsi telefonumu oraya koymazdım
ben bunu almanız en iyi seçenektir demiyorum ama kaska telefon bağlamak istiyosanız seçeneğiniz bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)