Arkadaslar bunu yapan var mi ?
Sepet falan mi takmak lazim kopegimizi gezdirmek icin.
Arkadaslar bunu yapan var mi ?
Sepet falan mi takmak lazim kopegimizi gezdirmek icin.
valla yandan sepetli değilse deneme bence.allah göstermesin ne olacağı bilinmez.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
ben yaptım çok da zevkli oluyor...benim köpek cooker olduğu için eski bebek taşıma çantama giriyor çok rahat...tam da olduğu için bir tek kafası dışarı çıkıyor, önüme takdığım zaman hiçbir sorunun olmadı...pikniklere gideceğim zaman önüme köpeğimi arkamada kız arkadaşımı alır atlarım...çok zevkli herkes denemeli
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
sağlam olmasa köpeğimi zaten böyle bir riske atmam canımdan çok seviyorum diyebilirim...zaten benimki söz dinler dediğimin dışına çıkmıyor...yola çıkmadan önce konuşuyorum dediklerimi yapıp kıpırdamadan duruyor kucağımda...4senedir bu motoru kullanıyorum birkere düşürmedim kaza yapmadım şükür
denden senin köpek büyük kalır taşınmaz...anca araba..benimkisi baya küçük köpek
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
iple bağla arka salıncağa ver coşkuyu gaz koluna, ver coşkuyu.. ver coşkuyu...
usta tamam sepet buldukta şu benim avatardaki hayvanı bide sıkı sıkı bağlamak lasım....yok oda çözüm olmadı....
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
Ufak tefek birşey olsa bunu önereyim de,
Alman Kurdunu sığdırıp motorda da taşıyacak bir çanta bulmak zor olsa gerek.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
benim bir kedim var.bir sürü de köpeğim oldu simdiye kadar.hiçbirisini motora bindirmem.bir kaza anında savrulur gider.yazık gunah
Bunu sevdim işte bu şekilde belki olurda hayvanada yazık gibi geliyor
Okan ACAR
Fotoğraf da ciddi konulmuş bir öneri değil zaten.denden adlı üyeden alıntı
O zaman asla ciddiye alınmak istememekle birlikte şu öneriyi sunayım:
Yolculuk öncesinde köpeğe bir kapak konyak içirmek.(Yurt dışından kaçak kedi-köpek getirirken gümrük kontrollerinde çıkaracakları sesle taşıyan kişiyi zor durumda bırakmalarını engellemek için geliştirilmiş bir yöntemmiş.)
Sessiz, sakin bir yolculuğun püf noktası.
Tam da balıklarımı nasıl taşırım diye düşünüyordumdenden adlı üyeden alıntı
Mad bike ben de 12 yıl bir cocker a baktım, arabanın camından kafayı çıkarıp rüzgar manyaa olmaya bayılırdı. Seninki de kesin çok eğleniyordur...
zaten cockerlarınhayatı keyif..
RahmetLi dayım yıLLarca (30-40 sene) motora bindi.Terrier cinsi bir köpegi vardı deponun oraya otutturur gezdirirdi.Fotosu oLsa da koysam gerçekten çok iLginç bir görüntü sergiLiyorLardı
Born To Be wild,Live to Ride...
yaa ne şirin şey şu resimdeki köpek
Ben günahlarına emanet edilmiş bir mermi çekirdeğiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)