Evet chok sirin ama hayvanın korkudan yüzünün ifadesi degişmiş
Evet chok sirin ama hayvanın korkudan yüzünün ifadesi degişmiş
Born To Be wild,Live to Ride...
orfoz haklısın dostum benim cooker tam bi keyif düşkünü...motorla çıkardığım zaman kulakları uçuşuyor acaip hoşuna gidiyor...kuçağımda çantayla bir saatten fazla yol aldığımız oldu...nekadar söz dinliyor düşün..normalde bir köpek bir saat yerinde durmaz ama benimki de motor tutkunu inmiyo kucaktan
bu arada şu kask işi süper...bitane bulmak lazım acayip makara olur:D
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
çok güzel foto olmuş ilginç hatta,bence ntv de yayınlanan ''O AN'' programına
gönderilmeli bu foto.ama yazık yaww bence hayvana suratından anlaşılıyo korkmuş,ama zevk renk meselesi tabi saygılar...
:rendeer:
gecen gördüm adamın biri bisikletin arkasına sebet bagllamöış icindde de 2 tane kedi yavrusu kafasını cıkarmıs dısarıyı izliyo aman denemeyin derim köpek o hızdan yada sarsıntıdan korkup hemen inmeye calısır dengeyı bozar ve kaza yapma ihtimali dogar
ANKARA MT
Benim bir alman kurt köpeğim vardı. Bruce onu yavru iken alıp eğitmştim... Motorun benzin deposunun üzerinde kah arkada durmayı bilirdi.
Hatta bir keresinde motorun üstünde yatıyordu.. bende arkadaşlarla sohbet ediyordum... Biri motora bakmak için(?) yanaşmıştı hırıltı havlama bir de baktık adam yerde bizimki adamın üstünde... Motor konusunda eğitilebiliyor köpekler. Ön patilerini omuzlarınıza koyup arkada oturabiliyorlar...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
valla benım gittiğim servisin sahibi dural usta onun paşa die bir alman kurdu kopegi var scooterla denize bile götürdük onu hayvan motora alışmış arabaya binmiyor rüzgarı yemiş bi kere binermi
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
ben bindim de bi de köpeğim kaldı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoca motoru sen mi kullanıcan köpek mi?
==============================
==============================
ya ciden bu benim kafama takılıyor bende bozer var baya hareketli bişey denemek isterim ama korkuyorum bi tanecik köpeğim o benim
Kask tak!
köpegin alışması önemli bnce.aksi taktirde sizlerin de dedigi gibi her an herşey olabilir.maaz allah
(olcan138 için)gerçektende resimdeki köpek çok tatlı çıkmış.ama garibim biraz rahatsız duruyo ya.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
Abicim sen artçı olursun artık
denden abi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)