Balıkesir Motofest Gezisi :)
Reklamlar
-
06 Ağustos 2023, 21:13
Reklamlar
-
07 Ağustos 2023, 01:51
Emeğinize sağlık güzel gezi olmuş, şu borçlar bir bitsede gezmenin dibine vursam .
-
07 Ağustos 2023, 05:49
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık güzel gezi olmuş, şu borçlar bir bitsede gezmenin dibine vursam
.
Borclar hic bitmiyor ben borclari dusunmeyi biraktim artik
-
07 Ağustos 2023, 07:40
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Borclar hic bitmiyor ben borclari dusunmeyi biraktim artik
Çok şükür borçlarımı baya bitirdim, nasipse bu ay veya öbür aya bitecek. Motosiklet sevdasına bir sürü para harcadım ve harcamayada devam ediyorum, nasıl bir şey anlamadım gitti .
Bu arada turunuz kaç kilometreydi ve ne kadar yakıt tükettiniz?
-
07 Ağustos 2023, 07:51
Çok şükür borçlarımı baya bitirdim, nasipse bu ay veya öbür aya bitecek. Motosiklet sevdasına bir sürü para harcadım ve harcamayada devam ediyorum, nasıl bir şey anlamadım gitti
.
Bu arada turunuz kaç kilometreydi ve ne kadar yakıt tükettiniz?
550 km civarında yol yaptim gidis gelis iki kez benzin aldim.biri 317 lira digeri 302 lira 100 lira feribot parasi 85 lira otoban parasi kopru ucretleri daha yansimamis 50 lira kamp yeri , 90 lira oglen yemegi 175 aksam yemegi 210 lira bilimum icecek
-
07 Ağustos 2023, 09:06
tecrube0 adlı üyeden alıntı
550 km civarında yol yaptim gidis gelis iki kez benzin aldim.biri 317 lira digeri 302 lira 100 lira feribot parasi 85 lira otoban parasi kopru ucretleri daha yansimamis
50 lira kamp yeri , 90 lira oglen yemegi 175 aksam yemegi 210 lira bilimum icecek
Kafadan 2 binlik olmuşsunuz .
-
07 Ağustos 2023, 09:16
Güzel gezi olmuş emeğinize sağlık , bende kask için nexx seçmiştim ama açıkçası olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı :( ses ve rüzgar aldığı ve havalandırmalarının göstermelik olduğunu söylediler sizcede öylemi ?
-
07 Ağustos 2023, 14:59
stubborn adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş emeğinize sağlık , bende kask için nexx seçmiştim ama açıkçası olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı :( ses ve rüzgar aldığı ve havalandırmalarının göstermelik olduğunu söylediler sizcede öylemi ?
Kardeşim, kayınpederim bir de ofisten bir arkadaşım X.WST 2 kullanıyor. Bu modelde böyle şikayetleri olmadı.
-
07 Ağustos 2023, 20:05
stubborn adlı üyeden alıntı
Bu benim kullandığım modelde de ses oluyor , rüzgar alıyor. Bu kask racing kaskı olduğu için naked motora uygun değil.Benim aldığımda fiyatı uygundu kask ihtiyacım vardı.Sesi de çok sorun etmiyorum rüzgar için de buff var çok sorun etmiyorum.
-
07 Ağustos 2023, 21:23
Hocam iyi güzel gezmişsiniz ama bu saatte o çi böreği görmem hiç ama hiç iyi olmadı şimdi hayır Ankara Susurluk 500km var nereden baksan
-
08 Ağustos 2023, 08:56
süper gezi olmuş benimde giden arkadaşlarım vardı o suyun içindeki maslarda güzel rakı içilirmiş :(
-
08 Ağustos 2023, 12:04
yoğunluktan gıdemedım cok sey kacırdığıma emınım
-
08 Ağustos 2023, 18:09
F54 adlı üyeden alıntı
süper gezi olmuş benimde giden arkadaşlarım vardı o suyun içindeki maslarda güzel rakı içilirmiş :(
O suyun keyfini bayagi surduk biz setin uzerine oturup bayagi bira yuvarladik izmirden arkadaslarimla karsilasmam guzel bir tesaduf oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
ERROR88 adlı üyeden alıntı
yoğunluktan gıdemedım cok sey kacırdığıma emınım
Ilk gunlerdaha eglenceliymistir eminim .Bir de arkadas grubu da gerekmis boyle yerlerde sagolsun komsularim da cok iyidi ama arkadaslar varken onlarla pek zaman geciremedik.
-
09 Ağustos 2023, 11:05
Yastık fazla yer kapladığı için, şişme yastık taşıyorum yanımda.
Tavsiye ederim.
-
09 Ağustos 2023, 20:43
ufoz adlı üyeden alıntı
Yastık fazla yer kapladığı için, şişme yastık taşıyorum yanımda.
Tavsiye ederim.
O da cok kucuk geliyor .silikon yastiklardan alabilirim.Belki yanima benim bagaj saglam
-
10 Ağustos 2023, 00:09
Kafadan 2 binlik olmuşsunuz
.
Biz Trakya'da köfte turuna çıkınca kafadan binlik oluyoruz benzini de hesaba katarsak, normal yani. Her şey fena pahalandı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)