Selamı aleyküm arkadaşlar dukanın önünden arkadaş ın palkasız sase numarasız motorunu götürdüler sözde kameradan fotorafını almışlar böylebişey sözkonusu olabilirmi arakadaş afedersiniz g**t altına gittimi
Selamı aleyküm arkadaşlar dukanın önünden arkadaş ın palkasız sase numarasız motorunu götürdüler sözde kameradan fotorafını almışlar böylebişey sözkonusu olabilirmi arakadaş afedersiniz g**t altına gittimi
Arkadaşının neden plakasız şase numarasız bir motoru var.Nasıl olabiliyor böyle bir şey.Asıl soru bu bence.
Plaka basılmış motorla plakasız gezmenin cezası daha büyük. Hiç tescili olmayan araçla gezmenin cezası nispeten az.
Yalnız şasi de yok dediğin zaman ürün sahipsiz bir şeye dönüşür gibime geliyor.
Sizin motor daha çok, yer değiştirmiş gibi geliyor bana..
Plakası sökük ve de şasi numarası silinmiş motor dünyanın her yerinde hırsızlık anlamına gelir. Arkadaşınızı bence öttürecekler.
Forum iyice zivanadan çıktı. Yakında hırsızlık için taktik de isterler. Bir de kul hakkı yemek için tavsiye isteyen vardı ne oldu o?
Geçmiş olsun.Götürmek ile gayet güzel ve doğru bir hareket yapmışlar.En kibar tabir ile arkadaşınızın g.tün kan alırlar demek isterdim ama burası Türkiye malum,50 tane hırsızlıktan sabıkası olan tipler dışarıda dolaşıyor.Arkadaşınızın keltoş ile fotoları varsa ifadesi bile alınmayabilir.
sanırım bahsi geçen motor bu konuda zamanında sahte plaka yapmak istediğin motor.
https://www.motosiklet.net/forum/mot...ml#post4711675
motora elveda de. arkadaşını da inşallah hırsızlıktan yargılarlar diyeceğim ama malum bu ülkede suç sayılmadığı gibi el üstünde tutulur.
Abi ben anlamıyorum ben plakasız şasi nosuz muhtemelen hırsızlık malıyla gezsem bak vallahi o motor ortadan ikiye ayrılır krank kolu götüme girer. Abi nasıl bu kadar arsız olabiliyoruz aklım almıyooooooor.
Yoksuluk böylebişey işte
Piyasada palasız sasi numarasız motor çok
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
Bu motorla alakasıyok yoksuluk nedir bilmediyiziçin kafadan salıyorsunuz adam köyden şehre gitmek için aldı omotoru keyfinden sasi numarası olmayan motora binmiyor
Sizin arkadaşınızın yoksulluğu çalıntı motor kullanmasını haklı göstermez. Sizin arkadaş fakir, fukara da olsa bir başka arkadaşımızın kol gibi para, vergi ödeyerek sahip olduğu motorun çalınmış halini öyle 3-30 paraya kullanamaz.
Konuyu "Selamın Aleyküm" diye başlayarak açmış olduğunuz için Müslüman olduğunuzu umuyorum, ilk önce harama siz karşı çıkmalısınız. Harama siz karşı çıkamıyorsanız hiç boşuna günde 5 vakit eğilip kalkmayın.
Buarada arkadaşınızın yoksulluğu gerçekten umrumuzda değil.
Yoksulluk çok çalınmış motor alıyoruz demek mi oluyor bu ?? Dürüst namuslu bir insan olsan o kullandığın motor her neyse onun yerine eminim aynı paraya dahaalt modelini veya çinlisini çok kolay alabilirdiniz.Birisinin canını yakmışlar siz de utanmadan sıkılmadan alıp gezmişsiniz.İnşallah başka bir yoksulun faydalanması için sizin de çok değer verdiğiniz birşeylerinizi çalarlar.Malum yoksulluk çok ülkede .
İyice kepazelik doldu forumda o polise de helal olsun.
Hemen celallenmeyin, Türkiye'de herşey mümkün. 2022 de çalınmış motorum var 1 sene sonra bulundu. Motoru hasat etmişler şasi numarasini kazimislar. Tekrar trafiğe sokmak sıfırdan motor tasarlamaktan daha zor. Motorum garajımda bekliyor şimdi bu hırsızlık malı mı oluyor? Tabi konu sahibi arkadaş gibi bu haldeki motorumla trafiğe çıkmıyorum o ayrı konu.
İşte beyler gördüğünüz gibi arkadaş yoksulluktan türkçe yazamıyor. İşte bunlar hep yokluk, para olmayınca iki kelime bile düzgün yazılıp yan yana getirilemiyor, halbuki banka hesabında şöyle 6 sıfırlı rakamlar olsaydı bülbül gibi şakıyordu ama yok işte o yüzden konuşamıyor yazık dalga geçmeyin.
yoksulsan motor kullanma arkadaşım.
motor zaten gitti artık da umarım hırsızlıktan öttrürler.
Bu olay askeriyede android telefonun çalınması gibi, askeriye de android telefon yasak, çalındığını söylesen ceza yiyeceksin söylemesen hırsız bulunmayacak.
Şase numarası, plakası olmayan motosikleti polisin bulmasını bırak sizi sorgulayacak bu motor nereden geldi diye!
Aklıma yine başka bir haber geldi bak. Hırsızın biri bisiklet çalıyor. Camide su içmeye gidiyor yol kenarına koyduğu çalıntı bisikleti de başka hırsız çalıyor. İlk çalan hırsız bisikletim çalındı diye karakola gidiyor şikayete giden kişinin de hırsız olduğu anlaşılıyor ve sonra ikisi de ceza yiyor. :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)