Istanbulda lastikci ariyorum.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2023, 00:22
Herkese selam,
Istanbulda genelde motosikletle ilgili lastik dukkanlarina baktigimda ya anlaş ya da michelin lastik satiyorlar.Farkli bir lastik yok internetten alip da taktirmak da cok sıkıntılı adami cildirtiyorlar.Izmirde olsa motomekhan vardir gidersin istedigin marka model lastigi taktirirsin .Yok mu istanbulda boyle bir yer bilen
Reklamlar
-
01 Ağustos 2023, 01:09
İstanbul’da Avrupa yakasında motolastik vardı kapanmadıysa. 3-4 yıl önce orada Rosso corsa taktırmıştım. Tork anahtarıyla falan iş yapmışlardı
-
01 Ağustos 2023, 03:01
moto lastik piyayası şöyle.atıyorum 10 şirket yada dükkan varsa 8inde anlas serisi,mitas ve pirelli pilot street var.genellikle çok giden ucuz lastikler.geri kalan 2 dükkanda az giden üst düzey lastikler var.istanbulda izmirde bursada falan belli yerler satıyor çeşitli modelleri.
özel bir lastik lazımsa bursa motorider ara
-
01 Ağustos 2023, 04:05
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Herkese selam,
Istanbulda genelde motosikletle ilgili lastik dukkanlarina baktigimda ya anlaş ya da michelin lastik satiyorlar.Farkli bir lastik yok internetten alip da taktirmak da cok sıkıntılı adami cildirtiyorlar.Izmirde olsa motomekhan vardir gidersin istedigin marka model lastigi taktirirsin .Yok mu istanbulda boyle bir yer bilen
https://goo.gl/maps/q1Jj7peAqpgq4tvC8
Lastik Atölyesi - Motolastik Point
Metzeler - Pirelli grup lastiklerini bulabilirsin telefon açıp hazır stokları ölçüleri sorabilir yada onlar izmir'den sipariş geçerler.
-
01 Ağustos 2023, 09:34
Buz motor var (Bulut Motor) Bostancı'da. İşinin ehli insanlardır.İnternetten aldığım lastiği orada taktırmıştım.
-
01 Ağustos 2023, 10:52
Motolastik, Buz / Bulut Motor, Oltay Lastik, Zenn Motor. Bunlar benim bildiğim motosiklet lastiği üzerine uzmanlaşmış düzgün ve kaliteli hizmet veren işletmeler. Metzeler, Pirelli, Michelin lastikler bulunur. Ben bu üç marka dışında bir şey kullanmıyorum zaten.
-
01 Ağustos 2023, 18:30
Macabre adlı üyeden alıntı
Buz motor var (Bulut Motor) Bostancı'da. İşinin ehli insanlardır.İnternetten aldığım lastiği orada taktırmıştım.
Sadece michelin satiyor ben kucukcekmecede oturuyorum oraya lastik goturmem cok zor :/
-
01 Ağustos 2023, 19:00
Lastikdeposu.com gibi bir siteden istediğin marka model lastiği kargoyla getirtip Bulut Motor ya da Zen Motor'da sökme takma balans ücreti vererek taktırman en mantıklısı.
Buarada yanlış anlama, merak ettiğim için soruyorum, Ns 160 motoruna neden Michelin ya da Anlaş almıyorsun? Diğer marka model lastiklerle nasıl bir fark olacağını düşünüyorsun?
-
01 Ağustos 2023, 19:26
tommygun adlı üyeden alıntı
neden Michelin ya da Anlaş almıyorsun?
Anlaş ile anlaşamıyor olabilir.
Bu arada bu markanın adının ANLAŞ mı, ANLAS mı olduğunu tam olarak bilen var mı?
-
01 Ağustos 2023, 19:29
DickName adlı üyeden alıntı
Anlaş ile anla
şamıyor olabilir.
Bu arada bu markanın adının ANLA
Ş mı, ANLA
S mı olduğunu tam olarak bilen var mı?
Ben yanılmışım demek ki. Web sitesine baktım da heryerde "Anlas" yazıyor.
-
01 Ağustos 2023, 19:39
DickName adlı üyeden alıntı
Anlaş ile anla
şamıyor olabilir.
Bu arada bu markanın adının ANLA
Ş mı, ANLA
S mı olduğunu tam olarak bilen var mı?
Resmi adı Anlaş Anadolu Lastik San ve Tic A.Ş
Ama kendileri hem Anlas'ı hem de Anlaş'ı kullanıyorlar.
ANadolu LAStik
ANadolu Lastik AŞ
Seç beğen al.
Mesela şurada "Anlas" yazıyor: https://anlas.com/tr/hakkimizda/
Burada "Anlaş": https://anlas.com/tr/vizyon-misyon-v...i-politikamiz/
Firma ünvan ("Anlaş"): https://mths.mekasist.com/MTHS?mersis=0069005464100027
-
01 Ağustos 2023, 20:07
tommygun adlı üyeden alıntı
Lastikdeposu.com gibi bir siteden istediğin marka model lastiği kargoyla getirtip Bulut Motor ya da Zen Motor'da sökme takma balans ücreti vererek taktırman en mantıklısı.
Buarada yanlış anlama, merak ettiğim için soruyorum, Ns 160 motoruna neden Michelin ya da Anlaş almıyorsun? Diğer marka model lastiklerle nasıl bir fark olacağını düşünüyorsun?
NS160 için değil esasında dominar 400 için arıyorum Anlaş tourneo sport var şuan 4000 km de ns160'da ama yağmurlu havada sorun yaşayınca soğudum fren mesafesi winter grip 2 den sonra fazla uzun geldi.MRF lastik ile gelecek dominar lastik almam gerekecek. Biraz piyasayı araştırdığımda michelin ve anlaş için bazı modelleri ile ilgili şikayetlere denk geldim ( yarılma , kaplamanın sökülmesi , balon yapması vs. ) Pirelli veya metzeller alıyım kafam rahat olsun diye düşündüm .Ama onları da direkt satan takan bir satıcı bulamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
pea adlı üyeden alıntı
Firmanın seceresini dökmüş Benim bildiğim firma "Anlaş" ama ingilizce olarak yazılışı "Anlas"
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Bu arada diğer firmalardan da eğer lastik öneriniz varsa alabilirim Tecrübeden değil sadece okuduklarımla alakalı marka belirtme sebebim. Dominar 400 kullanıcı sayfasında vs çok baktım sordum ama yanıt alamadım.Tur için gidecek tutuşu iyi olan dominar 400 için lastik arıyorum.
-
01 Ağustos 2023, 21:21
mitas sport force yada bridgestone s22 bursa motorider.güvenilir lastikler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)