Motoru sürmek isteyeni reddetmek
Reklamlar
-
01 Ağustos 2023, 13:07
Bu araç vermeler iyi günde iyi de, kötü günde ( kaza, bela gününde ) kötü.
Sınıfına göre ortalama araç fiyatları. Temmuz 2023.
A sınıfı: 896.591 lira
B sınıfı: 1.223.000 lira
C sınıfı: 1.672.000 lira
D sınıfı: 3.149.000 lira
E sınıfı: 5.071.000 lira
F sınıfı: 10.025.000 lira
Şimdi bu araçlardan birine çarptığınızda çarpma ve kusur durumunuza göre oluşacak değer kaybını düşünün.
Abi senin araçla kaza yaptım dediğinde önce seğmentini sorun, duruma göre evinizin, arsanızın artık ne varsa tapusunu güvendiğiniz birine devredin.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2023, 13:46
tommygun adlı üyeden alıntı
Allah korusun aynı şey başıma gelse o davar ölse üzülmem ama motorum yamulsa, ezilse, parça gerekse hayata küserim, kadere isyan eder ahiretimi yakarım.
İyi de ya birde ailesi hakkınızda motoru ölen kişiye vererek ölümüne sebep olma suçlamasıyla dava açarsa ne yapacaksınız? Motorun pert olması kalmayabilirsiniz :(
-
01 Ağustos 2023, 13:48
19051919 adlı üyeden alıntı
İyi de ya birde ailesi hakkınızda motoru ölen kişiye vererek ölümüne sebep olma suçlamasıyla dava açarsa ne yapacaksınız? Motorun pert olması kalmayabilirsiniz :(
Latife yapıyoruz hocam. Tabi ki çok sevdiğimiz motorumuz söz konusu da olsa bir candan daha değerli değil.
Hem kazayı yapan sağ kalmalı ki onu çekiçle dövebileyim.
-
01 Ağustos 2023, 15:23
Malınız zarar görüp kötü olacağınıza şimdi kötü olun. Ha anlayışlı bir insan zaten motosiklet vermenin araba vermek gibi olmadığını, motor sürmenin tecrübe istediğini tecrubeli bile olsa aliskin olmadigin motorda acemilik cekecegini olası bir kaza da kendinizin de sorumlu olduğunuzu en iyi ihtimalle sadece dusurse bile keyfinizin kacacagini söylediğinizde anlayışla karşılar. Ha anlamiyorsa da bozulursa da bozulsun
-
01 Ağustos 2023, 15:38
geri istemeyi düşünmeden verebileceğin insana sadece borç araba motor vs. verilir. Bir şey olursa çok rahat bi şekilde canı sağolsun diyemeyeceğin adama bişey vermemek lazım yoksa onun stresi bile insanı perişan eder.
-
01 Ağustos 2023, 22:00
Bahane sunmanıza gerek yok. Vermek istemiyorum deyin. Kendi malınız hakkında başkasına açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
-
01 Ağustos 2023, 22:31
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Bu araç vermeler iyi günde iyi de, kötü günde ( kaza, bela gününde ) kötü.
Sınıfına göre ortalama araç fiyatları. Temmuz 2023.
A sınıfı: 896.591 lira
B sınıfı: 1.223.000 lira
C sınıfı: 1.672.000 lira
D sınıfı: 3.149.000 lira
E sınıfı: 5.071.000 lira
F sınıfı: 10.025.000 lira
Şimdi bu araçlardan birine çarptığınızda çarpma ve kusur durumunuza göre oluşacak değer kaybını düşünün.
Abi senin araçla kaza yaptım dediğinde önce seğmentini sorun, duruma göre evinizin, arsanızın artık ne varsa tapusunu güvendiğiniz birine devredin.
!!!!!!
Bu fiyatlar gercek mi? Oyleyse size Mustang GT convertible fiyatindan pahaliya Civic satiyorlar... Bakin standart Mustang de degil, 480 beygir 5 litre V8 motorlu, ustu acilabilen, aksesuarli premium modeli... Hatta bu bile %10 daha ucuz yukaridaki ortalama C sinifi arac fiyatindan...
-
02 Ağustos 2023, 01:00
benden de yanında çalıştığım arkadaş istedi vermedim amma pintisin dedi param var istesem gider en kralını alırım dedi hadi gel bayiye götüreyim al dedim hatta deposunu ben dolduracağım motor hediyesi dedim göt gibi kaldı
sonra yanındaki suriyeli elemana transportır verdi eleman gidip kaza yaptı 12000 tl masraf çıktı eleman parayı ödedi allahtan ben olsam ödemem arabayı bırakır kaçardım dua et gidip modelli bir arabaya vurup kaçmadı yoksa anandan emdiğini başka tarafından şiringa ile çekerlerdi dedim DOĞRU SÖYLÜYORSUN DEDİ artık kimseye emanet araba vermiyor
vermeyin arkadaşlar bu motosiklet 2 teker şakaya gelmez en küçük hatanın affı yok
-
02 Ağustos 2023, 11:17
hasmet adlı üyeden alıntı
!!!!!!
Bu fiyatlar gercek mi? Oyleyse size Mustang GT convertible fiyatindan pahaliya Civic satiyorlar... Bakin standart Mustang de degil, 480 beygir 5 litre V8 motorlu, ustu acilabilen, aksesuarli premium modeli... Hatta bu bile %10 daha ucuz yukaridaki ortalama C sinifi arac fiyatindan...
Senin tepkin gerçek mi? :D
1milyona Egea var yahu :D
-
02 Ağustos 2023, 13:15
Burası Türkiye; 1 araba kendine 2 tane devlete alınır hasmet.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)