Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yedek Parça İhtiyacı, Çalıntı Olmayan Hk.

REKLAM ALANI
    Dxsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200
    Motosikletim için yedek parça ihtiyacım var aslında yedek parça 10 - 15 cm kutu şeklinde plaka aydınlatma koruma kapağı fakat servis arka stop lambasını komple satıyor ve 3000 TL küsür fiyat çekiyor. Aslında kapak çok önemli değil fakat altında aydınlatma devresi vs. var. Daha önce forumda bu kapağı nereden bulabilirim diye konu açtım fakat kimseden cevap gelmedi.
    Ben bu stop lambasını sarı sitede 1800 - 2000 TL fiyat aralığında buldum fakat bu parçalar çalıntı motordan mı söküldü nereden geldi bilemiyorum.
    Bir motorcu olarak çalıntı parça da almak istemiyorum. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    aliexprese bak, olmadı 3d yazıcı işini araştır bi. kutuyu bastırırsın içine de elektrikçiden küçük ledli bi düzenek kurdurursun.

Motosikleti
    Pulsar RS 200
    Aslında benim düşüncem, stop lambasını ikinci el komple satın alıp kapak kısmını 3d yazıcıdan çıkarttırıp stopu tekrar satmak.
    RS 200 olan tanıdığım birisi olsa direk ondan alıp baskını yaptırtacağım fakat malesef sistem bu.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Arabalar için farcı diye geçen tamirciler var, her türlü camı kırılmış farları falan yeniden plastiğini döktüklerini iddia ediyorlar. onlardan bulsanız belki bir şey yaparar ama bu farcıları nasıl bulursunuz onu bilmiyorum, ara ara instagramda falan reklamları karşıma çıkıyor da oradan biliyorum.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    hangi ildesin bilmiyorum ama, istanbuldaysan eğer buraya bir uğramanı öneririm.
    daha önce bir arkadaşın aracını yaptırmıştık, memnun kalmıştı.

espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+

Motosikleti
    Pulsar RS 200
    Alıntı pea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O parça selenin arka kısmına gelen plastik parça.

Parça bu:

Farcılarında yapabilmesi için boyut ve kalıbını alması gerekiyor diye düşünüyorum. Parça siyah plastik

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Modeli bulursan/çizersen 3D basabilirim senin için.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi ildesin bilmiyorum ama, istanbuldaysan eğer buraya bir uğramanı öneririm.
    daha önce bir arkadaşın aracını yaptırmıştık, memnun kalmıştı.

https://i.hizliresim.com/qy6l3l8.png
    Keşke daha önce haberim olsaydı bundan. Benim arabanın farlarında sorun vardı, muayenedne geçecek halde değildi, yol hariç kafasına göre biri bir yana öteki öte yana bakıyor şeklinde ve ayar mekanizması bozuktu. Taa bostancı sanayide bir tanıdık yere götürdüm de o farcı bulup yaptırdı. Geçtiğimiz cumartesi muayeneden geçtim ama buradan daha önce haberim olsaymış boşuma anadolu yakasına kadar geçmezdim.

Yine de farlarda sorun olursa buraya giderim.

sallami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
    Parçalar duruyorsa, git bir kaportacıya plastiği kaynak yapsın, istersen üstünü de boyatırsın. Hatta aç youtubu kendin bile yapabilirsin. Birtek bir yerinde hammadesi yazar PE, PP ABS gibi aynı parça ile kaynak yaparsın.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke daha önce haberim olsaydı bundan. Benim arabanın farlarında sorun vardı, muayenedne geçecek halde değildi, yol hariç kafasına göre biri bir yana öteki öte yana bakıyor şeklinde ve ayar mekanizması bozuktu. Taa bostancı sanayide bir tanıdık yere götürdüm de o farcı bulup yaptırdı. Geçtiğimiz cumartesi muayeneden geçtim ama buradan daha önce haberim olsaymış boşuma anadolu yakasına kadar geçmezdim.

Yine de farlarda sorun olursa buraya giderim.
    hayırlısı abi, bende şans eseri buldum, arkadaşa yönlendirdim, onun farları güzel toplamıştı.
    bir daha ihtiyaç olursa artık.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlısı abi, bende şans eseri buldum, arkadaşa yönlendirdim, onun farları güzel toplamıştı.
    bir daha ihtiyaç olursa artık.
    Arabanın sis farları dandik, muayenede onları kontrol etmiyorlar diye şimdilik masraf olmasın diye yaptırmadım ama onları da düzeltirme niyetim var. birinin camı çatlamış, ikisi de yanıyor ama yaksam da yakmasam da görüşümde değişiklik olmuyor ben de yakmıyorum. ama sis olursa işim görmez herhalde.
    Yani bir iki ay içinde giderim oraya.
    maximusti, bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)