Muayene hakkında küçük bir sorum var
Reklamlar
-
Hacılar haftaya muayeneye götüreceğim motoru ancak farında çizikler var aydınlatmasında bir problem yok ayrıca motosiklette kayar sinyal mevcut bir sıkıntı çıkarır mı ?
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
Fardan birşey olmaz, en kötü hafif kusurlu da olsa geçersiniz. Kayar sinyali bilmiyorum.
-
Takılı olan ürün bu : https://www.n11.com/urun/12-led-motosiklet-sinyal-takimi-sari-renk-kayar-drl-sinyal-fari-24327105?magaza=candagrup
-
Kayar sinyalden kalmazsınız en fazla hafif kusur yazarlar. arkadaşımın Vw Golf'üne gizli özellik açtırmıştı ve sinyalleri kayardı muayneye girdiğinde yanlış hatırlamıyorsam aslına uygun değil gibi bişe yazıp hafif kusur saymıştılar.
-
2006 model yadigarlık bir Corsam var. Farını artık sapsarı olmuş ve içi görünmüyor. Yeni muayene yapıldı ve farla ilgili en ufak bir ibare yer almadı bile. Sizin motosikletinizin farının sorun çıkaracağını hiç aklıma bile getirmem.
-
03 Ağustos 2023, 18:50
Evet hacılar bu gün muayene den geçtim kayar sinyal şimdilik sorun çıkartmıyormuş.
Far hatalı
lastikler aşınmış
hafif kusur geçti.
-
03 Ağustos 2023, 20:07
istanbuls34 adlı üyeden alıntı
Evet hacılar bu gün muayene den geçtim kayar sinyal şimdilik sorun çıkartmıyormuş.
Far hatalı
lastikler aşınmış
hafif kusur geçti.
Hayırlı olsun.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
04 Ağustos 2023, 12:18
istanbuls34 adlı üyeden alıntı
Hayat ne garip kimi plakasız şasi numarası silinmiş motosikletime el konuldu g...t altına gider miyim diye başlık açar, kimi farımda çizik var muayeneden geçer miyim diye sorar.
-
05 Ağustos 2023, 00:28
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Hayat ne garip kimi plakasız şasi numarası silinmiş motosikletime el konuldu g...t altına gider miyim diye başlık açar, kimi farımda çizik var muayeneden geçer miyim diye sorar.
Omurga önemli azizim.
-
05 Ağustos 2023, 00:46
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Forumda daha doğru bir yorum varsa birisi beni yeşillendirsin. Daha doğrusu çok zor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)