Bugün kendin için nereye gittin?
Reklamlar
-
Sabah yeni RC alan arkadaşımla birlikte bir hayırlı olsun Darlık'ı yaptık. Kahvaltı çay çorba faslında sonra da Tuzla''ya geçtik;
tommygun adlı üyeden alıntı
Perşembe günü Nikkfurie sayesinde bugün için Tuzla Autodrom'da Moto Guzzi'nin etkinliği olduğunu öğrenmiştik. Yamaha Mt Tour gibi Moto Guzzi modellerini test edeceğimiz için web sitelerindeki formu doldurup beklemeye başladık. Baktık arayan soran yok. Sabah erkenden Cyan ile beraber Autodrom'a gidip yetkililerle konuştuk. Talep fazla olunca bizlere dönüş yapamamışlar. Ben yine de birileri gelmezse adımı listeye eklemelerini rica ettim. 2. Grupta V7 deneyecek olan bir kişi gelmemiş, onun yerine beni aldılar. Önde eğitmen, arkasında bizler, en arkada yine eğitmen 30-35 dk civarı yol yaptık. Ben V7'yi çok beğendim. Islık gibi değişik bir sesi var, süper rahat viraj dönüyor. Çok yerinde bir gücü var ve motor gerçekten kaliteli görünüyor. Transversal V Twin motoru çok sevdim, çok eğlenceliydi. Sonrasında otobandan Maslak'a oradan da Sarıyer sahile geçip kanat yedik. Ben yolu uzatarak eve dönüşümü yeni İstanbul Havalimanı yolu üzerinden yaptım.
https://i.hizliresim.com/27r3psc.jpeg
Sanırım senden 1-2 saat sonra da ben kullandım V7 stone'u
Şehir içinde apır sapır gezmek için çok tatlı bir motor olur V7, daha önce sürmemiştim, ben de çok beğendim.
Ölümüne trafiğe girilmiyorsa sürekli ciddi bagaj ihtiyacı yoksa, parasal anlamdaki farklılığı kenara bırakırsak vallahi scooter diye anılır fırt fırt gezilir.
Dönmeseler de gitmekle iyi yapmışsınız, benim bir arkadaşım da benden 4-5 saat sonra folm doldurmuştu ona da da dönemediler, ama isim yazdırıp gelmeyen olunca o da V7 850 special sürdü.
Reklamlar
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Sabah yeni RC alan arkadaşımla birlikte bir hayırlı olsun Darlık'ı yaptık. Kahvaltı çay çorba faslında sonra da Tuzla''ya geçtik;
Şehir içinde apır sapır gezmek için çok tatlı bir motor olur V7, daha önce sürmemiştim, ben de çok beğendim.
Ölümüne trafiğe girilmiyorsa sürekli ciddi bagaj ihtiyacı yoksa, parasal anlamdaki farklılığı kenara bırakırsak vallahi scooter diye anılır fırt fırt gezilir.
Dönmeseler de gitmekle iyi yapmışsınız, benim bir arkadaşım da benden 4-5 saat sonra folm doldurmuştu ona da da dönemediler, ama isim yazdırıp gelmeyen olunca o da V7 850 special sürdü.
Ben de ilk defa V85 TT üzerine oturma fırsatı buldum; oldukça kompakt ama rahat bir motosiklet. KTM 790 ile aynı hissi verdi oturuş pozisyonu olarak. Sulusunu yaparlarsa alırım. (Gerçi şu haliyle de alınır...) V7 aşığıyım ama boydan dolayı alıp binemiyorum. Mandello'yu da çok sevdim ama günlük kullanım için biraz fazla kalıyor.
-
Ridermum sağolsun, o destek oldu Organizasyonda eksikler olmasına rağmen bence çok iyi niyetli bir organizasyondu. Doğan Trend çalışanları da çok samimiydi. Havalar güzelken keşke 1-2 aktivite daha yapsalar.
Buarada V7 az biraz Nc gibiydi. Düşük devir çeviriyor ve sürekli kesiciye giriyordu. Kesiciye girdiğinde ekranda beliren Moto Guzzi logosu çok tatlıydı.
-
Kurda Guzzi teslim etmişler.
-
arkadaşlar 9 ekim pazartesi sakarya bilecik eskişehir kütahya afyon konya antalya güzergahında olacağım alanya manavgatta side de 7 gün kalacağım müsait olan alsın çadırını gelsin kafa dinyelim
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Ben de ilk defa V85 TT üzerine oturma fırsatı buldum; oldukça kompakt ama rahat bir motosiklet. KTM 790 ile aynı hissi verdi oturuş pozisyonu olarak. Sulusunu yaparlarsa alırım. (Gerçi şu haliyle de alınır...) V7 aşığıyım ama boydan dolayı alıp binemiyorum. Mandello'yu da çok sevdim ama günlük kullanım için biraz fazla kalıyor.
Senin boyla V7 gerçekten imkansız olur
Mandello çok tehlikeli bir alet, iyi ki dün tekrar sürmedim, yanına gidince ulan bundan tek motor olur her işimi görürüm gazı veriyor. Hızlıca uzaklaştım yine :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
Ridermum sağolsun, o destek oldu
Organizasyonda eksikler olmasına rağmen bence çok iyi niyetli bir organizasyondu. Doğan Trend çalışanları da çok samimiydi. Havalar güzelken keşke 1-2 aktivite daha yapsalar.
Buarada V7 az biraz Nc gibiydi. Düşük devir çeviriyor ve sürekli kesiciye giriyordu. Kesiciye girdiğinde ekranda beliren Moto Guzzi logosu çok tatlıydı.
Kısa tutmuşlar vitesleri iyice canlansın diye, apır sapır kesiciye girdim ben de :D
-
...
Kısa tutmuşlar vitesleri iyice canlansın diye, apır sapır kesiciye girdim ben de :D
Maks. torku 4900'de maks. gücü 6700'de veriyor. NC ile benzer; bunda hemen üst vitese atıp torkun iş görmesini sağlamak lazım.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Maks. torku 4900'de maks. gücü 6700'de veriyor. NC ile benzer; bunda hemen üst vitese atıp torkun iş görmesini sağlamak lazım.
Şehir içinde vitesle çok oynamak gerekiyor :D
Bu arada V85'in sulusu diyeceğimiz motor şu an duyurulmak üzere olan Stelvio.
-
Şehir içinde vitesle çok oynamak gerekiyor :D
Bu arada V85'in sulusu diyeceğimiz motor şu an duyurulmak üzere olan Stelvio.
Mandello'nun motoru ile adventure model. Güzelmiş. Ama orta hacim bir sulu yapsalar da fena olmazdı.
-
Selam, dün işim olmasa bende gelecektim Moto Guzzi deneyim gününe. Beğenmenize, eğlenmenize sevindim. 1000 km'yi devirdim ben v7 ile. Gidonu biraz alçak ben 6 cm yükselttim gidonunu bambaşka bir motor oldu. Trafikte çok rahat, hava soğutma olduğu için bacağa sıcak gelmiyor, toto pişmiyor. Şişme güçten düşme gibi bir durumda olmadı henüz. Akan trafikte zaten verdiği haz ve çıkarttığı sesler harika. 180e kadar soluksuz hızlanıyor ancak yüksek hız hakimiyeti düşük 90-120 bandında gezen adama ömürlük motosiklet.
-
Bunlar özel motorlar, her açıdan da özel hissettirir.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Selam, dün işim olmasa bende gelecektim Moto Guzzi deneyim gününe. Beğenmenize, eğlenmenize sevindim. 1000 km'yi devirdim ben v7 ile. Gidonu biraz alçak ben 6 cm yükselttim gidonunu bambaşka bir motor oldu. Trafikte çok rahat, hava soğutma olduğu için bacağa sıcak gelmiyor, toto pişmiyor. Şişme güçten düşme gibi bir durumda olmadı henüz. Akan trafikte zaten verdiği haz ve çıkarttığı sesler harika. 180e kadar soluksuz hızlanıyor ancak yüksek hız hakimiyeti düşük 90-120 bandında gezen adama ömürlük motosiklet.
Çok değişik bir sesi vardı motorun, nasıl anlatsam böyle ıslık gibi bir şeydi. Senin Special'in analog göstergesi bence daha şık. Benim kullandığımınki tekli yuvarlak ve dijitaldi, çok okunaklı değildi.
-
Çok değişik bir sesi vardı motorun, nasıl anlatsam böyle ıslık gibi bir şeydi. Senin Special'in analog göstergesi bence daha şık. Benim kullandığımınki tekli yuvarlak ve dijitaldi, çok okunaklı değildi.
Selam abi, evet değişik bir rölanti sesi var, hoşuna gidiyor gaz verip bıraktıkça. Sanırım çalışma prensibi sebep oluyor o sese. Ben normal versiyonu maalesef hiç beğenemedim ve üzüldüm çıkardıklarında, o gösterge de farda yakışmıyor maalesef v7'ye. Eskinin ruhunu sadece special serisi sürdürebiliyor.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Selam abi, evet değişik bir rölanti sesi var, hoşuna gidiyor gaz verip bıraktıkça. Sanırım çalışma prensibi sebep oluyor o sese. Ben normal versiyonu maalesef hiç beğenemedim ve üzüldüm çıkardıklarında, o gösterge de farda yakışmıyor maalesef v7'ye. Eskinin ruhunu sadece special serisi sürdürebiliyor.
Farı Ok bence, gösterge gerçekten sıkıntı biraz, klasik olaydı iyiydi
-
bende hafif viraj yapıyım biraz biraz diye belgrat ormanı yoluna çıktım,
yol çok kalabalıktı, tın tın gittim mecbur, derken ilerleye ilerleye rumeli fenerine kadar gittim,
orada bir çay bahçesinde köfte yiyip geri sarıyerden sahil yoluna inip geri döndüm.
-
Tamamı scooter olan ( Pcx , Forza , Xmax , Sym vs.. ) 38 motorla Edirne ciğer operasyonu yaptık
-
Dün de dağ yollarından Kırklareli Lüleburgaz'a gidip Ahmetbey köyünde köfte yedim ve döndüm. Bu haftasonu motosiklete dair benim için dolu dolu geçti. Benzin yine pahalı ama indirim gelmesi biraz yüzümü güldürdü. Köftecide pintilik yaptım ve piyaz söylemedim. Haliyle hesap daha az gelince kendimi yatırım gurusu, finansal piyasalar duayeni gibi hissettim.
-
can sıkıntısı izmir - manisa yaptım az viraj olsun diye.
-
Dün de dağ yollarından Kırklareli Lüleburgaz'a gidip Ahmetbey köyünde köfte yedim ve döndüm. Bu haftasonu motosiklete dair benim için dolu dolu geçti. Benzin yine pahalı ama indirim gelmesi biraz yüzümü güldürdü. Köftecide pintilik yaptım ve piyaz söylemedim. Haliyle hesap daha az gelince kendimi yatırım gurusu, finansal piyasalar duayeni gibi hissettim.
Dün misafirim vardı gelemedim, bana 20km yakına gelmişsin.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Dün misafirim vardı gelemedim, bana 20km yakına gelmişsin.
Abi seni çekip kurtaracağım aile işlerinden, misafirlerden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)