Bugün kendin için nereye gittin?
Reklamlar
-
01 Ağustos 2023, 18:22
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Para arttırabilirsem çadır almak istiyorum aslında, bahsettiğiniz çadır cidden çok çok az yer kaplıyor, 2 seconds modeli ile kıyaslayıncada yok gibi birşeymiş
. Sahil kamplarındaki en uyuz olduğum nokta çadıra kum girmesi yokmu bunun çözümü? Ben eve geldiğimde çadırı süpürmüştüm ama kamptayken kum gelmesi can sıkıcı.
3 kisilik nerden baksan 5 6 kilo olur cok da yer kaplar.Bende fresh and black var bayagi agir ve katli hali bile genis.Paranin para oldugu zamanda 100 liraya 2 kisilik cadir almistim.Neyseki almisim cadir olmus 700 lira
Reklamlar
-
01 Ağustos 2023, 19:11
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
.....Sahil kamplarındaki en uyuz olduğum nokta çadıra kum girmesi yokmu bunun çözümü? Ben eve geldiğimde çadırı süpürmüştüm ama kamptayken kum gelmesi can sıkıcı.
Temizlemesi çok kolay hiç süpürmekle falan uğraşmayın , çok büyük iki odalı 5-6 kişilik çadırlarda pek mümkün olmasada bendeki 3 kişilik çadırı toplamadan önce kaldırıp kapısı aşağı gelecek şekilde silkeliyoruz arkadaşla , içerdeki kum , toprak , yaprak vs ne varsa dökülüveriyor..
-
01 Ağustos 2023, 19:19
tecrube0 adlı üyeden alıntı
3 kisilik nerden baksan 5 6 kilo olur cok da yer kaplar.Bende fresh and black var bayagi agir ve katli hali bile genis.Paranin para oldugu zamanda 100 liraya 2 kisilik cadir almistim.Neyseki almisim cadir olmus 700 lira
3 kişilik fresh&black çadır 4.1 kilo. Bizde ondan var oradan biliyorum, motorla taşınabilir. tabi motorla taşımak için almış olsaydım 2 kişilik olanı alırdım ama evde 2 tane 3 kişilik bir tane de 5 kişilik (2 oda bir salon) çadır olunca otorla taşımak için bir çadır masrafına daha giremediğim için 3 kişiliği taşırım.
2 kişilik olanı 3 kilo, motorla rahat taşınır. Tabi daha hafif çadırlar var ama bu fiyata ve fresh&black olunca anca bu oluyor. Linkini bırakmış olayım: https://www.decathlon.com.tr/p/2-kis...RENG%C4%B0_BEJ
-
01 Ağustos 2023, 19:56
Hafta sonunu kamp yaparak geçirdim. Bakalım önümüzdeki hafta rotam akyaka tarafı olacak inşallah
-
01 Ağustos 2023, 20:08
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Hafta sonunu kamp yaparak geçirdim. Bakalım önümüzdeki hafta rotam akyaka tarafı olacak inşallah
Darısı başıma
-
01 Ağustos 2023, 21:06
Pastaneye gidip geldim 1 km. Çok yoruldum!
-
01 Ağustos 2023, 21:23
espresso adlı üyeden alıntı
Biz kamplara araba ile gidiyoruz, bagajda hep küçük bir süpürge ve faraş durur, çadırı toplamadan önce süpürüyoruz. Motorla giderken bu kadar ıvır zıvıra gerek yok, küçük çadır zaten eve döndükten sonra salonda kurulup rahat rahat temizlenebilir.
Motorla gitmek için 3 kişilik olan çadır aslında fazla büyük, 2 kişilik olanı daha da küçük olur. Tabi çok daha küçük ve hafif olan başka markalar var ama fresh&black olayını başka markalarda görmedim.
Motosikletimde yer sorunum pek yok, çanta demirim ve büyük çantam var ıvır zıvırlar ona çokça rahat alır birde artçı selesine yük bağladımmı benim iş hal olur diye düşünüyorum, benim için çadırın en büyük önemi gece yatmak gün içi pek umrumda olmaz ama konforlu olması çok iyi olur birde yapılı olduğumdan dolayı ve deli danalar gibi yattığımdan dolayı minimum 2 kişilik çadırada ihtiyacım var, bu aralar almam zor ama alırsamda 2. el almayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
tecrube0 adlı üyeden alıntı
700 lira benim için artık uygun kaçıyor, her şeyin fiyatı tavan olduğu için para algım kalmadı .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Temizlemesi çok kolay hiç süpürmekle falan uğraşmayın , çok büyük iki odalı 5-6 kişilik çadırlarda pek mümkün olmasada bendeki 3 kişilik çadırı toplamadan önce kaldırıp kapısı aşağı gelecek şekilde silkeliyoruz arkadaşla , içerdeki kum , toprak , yaprak vs ne varsa dökülüveriyor..
Abi bende öyle bir kıllık varki aynı ev gibi temiz kumsuz olması lazım yoksa o kumlar bana batıyor , sayın espresso abimin yaptığı gibi küçük faraş ve süpürge çokça işimi görür.
-
27 Ağustos 2023, 10:16
Konuya açıldığı tarihte de yazmıştım
Harem İStanbul harika tarihimizin manzarası eşliğinde güzel bir kahveyle yüzdük
Herkese sağlıcakla kazasız geziler
[IMG][/IMG]
-
27 Ağustos 2023, 10:29
Cuma günü motorla tek başıma İzmir'e gidip döndüm, dün de Cyan ile Subaşı-Saray-Vize üzerinden Kırklareli'ne gidip köfte yedik ve aynı güzergahtan geri döndük.
-
27 Ağustos 2023, 10:38
tommygun adlı üyeden alıntı
Cuma günü motorla tek başıma İzmir'e gidip döndüm, dün de Cyan ile Subaşı-Saray-Vize üzerinden Kırklareli'ne gidip köfte yedik ve aynı güzergahtan geri döndük.
Çok iyi iyileşmeniz ve yola devam etmeniz güzel haber Sağlıcakla nicelerine
https://yoldabirivar.wordpress.com/
-
27 Ağustos 2023, 11:42
Dün eve dönerken yolu biraz uzatayım dedim
https://goo.gl/maps/TVHc3da3FCeSo1Pv9
-
27 Ağustos 2023, 12:05
Çalışmaya devam dün işteydim bugün işteyim yarın mı ? işte olacağım
-
27 Ağustos 2023, 16:07
raven56 adlı üyeden alıntı
Çalışmaya devam dün işteydim bugün işteyim yarın mı ? işte olacağım
Pazar çalışmayı geçtim Cumartesileri yarım gün çalışmak bile berbat bir şey. Allah yardımcınız olsun. Haftalık izninizi hangi gün kullanıyorsunuz?
-
27 Ağustos 2023, 16:18
Çok iyiydi, motorun pasını kurumunu yakıp attım vallahi. Arada biraz yardırmak iyi geliyor ve hatta gerekli. Gidişte az tutuktum, dönüşte açıldım.
-
27 Ağustos 2023, 16:22
Cyan adlı üyeden alıntı
Çok iyiydi, motorun pasını kurumunu yakıp attım vallahi. Arada biraz yardırmak iyi geliyor ve hatta gerekli. Gidişte az tutuktum, dönüşte açıldım.
Vaktin olduğunda Kapıdağ yarımadası yapalım o zaman.
Gruba 2-3 arkadaşı daha davet eder, yorucu ama keyifli bir gün geçiririz.
-
27 Ağustos 2023, 16:30
Mutlaka yapalım.
-
27 Ağustos 2023, 19:27
Bugünde yüzdük Ben eski koşucuyum dizlerde menisküs ve kıkırdak sorunları başgösterince iklim koşulları el verdiğince haftanın 4-5 günü bazen sabahlı-akşamlı suya girerim Herkese sağlıcakla kazasız belasız sürüşler
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
27 Ağustos 2023, 21:45
Sonbaharda, tercihen okullar açıldıktan sonra Kapıdağ 10 numara. Gazlamanızı Kapıdağ harici yapıp, Kağıdağ'a bol vakit ayırın.
Canım çekti valla.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
27 Ağustos 2023, 21:52
-Black- adlı üyeden alıntı
Sonbaharda, tercihen okullar açıldıktan sonra Kapıdağ 10 numara. Gazlamanızı Kapıdağ harici yapıp, Kağıdağ'a bol vakit ayırın.
Canım çekti valla.
Ya o Erdek kadar yeme içme konusunda gundi bir bölge olamaz. Ben iyi, anlamlı, gitmeye değer bir restoran bulamadım. Bölgeyi tanıyan arkadaşların önerilerini dinlemeye hazırım.
-
28 Ağustos 2023, 00:12
bu gün kendim için denize gittim 35 cl fiski 35 cl vodka yı çektim mis gibi suya girdim sahilde yatıp uyudum sessize aldım dünya yı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)