Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Nasyonal, Internasyonal MC

REKLAM ALANI

Motosikletcilerin trafikte de dahil olmak üzere yasadiklari hertürlü problemi cözebilmek icn siyasette de söz sahibi olmasi gerektigini düsünüyoruz bunun icin bir motosikletciler partisi dahi kurulmasi gerektigini düsünüyoruz.
    Motosiklet sevdalisii vatanını ve bu topraklarda birlikte nefes aldığı, yaşadığı herkesin fikirlerine, hak ve özgürlüklerine , ağaca cicege, böcöğe, kusa, ota, hayvana, havaya, suya kısacası fauna ve flora ya, geleneksel kültürümüze ait örf ve adetlere, kanunlara saygılı davranır, korur ve yasatır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Motosikletcilerin trafikte de dahil olmak üzere yasadiklari hertürlü problemi cözebilmek icn siyasette de söz sahibi olmasi gerektigini düsünüyoruz bunun icin bir motosikletciler partisi dahi kurulmasi gerektigini düsünüyoruz.
    Motosiklet sevdalisii vatanını ve bu topraklarda birlikte nefes aldığı, yaşadığı herkesin fikirlerine, hak ve özgürlüklerine , ağaca cicege, böcöğe, kusa, ota, hayvana, havaya, suya kısacası fauna ve flora ya, geleneksel kültürümüze ait örf ve adetlere, kanunlara saygılı davranır, korur ve yasatır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı DickName adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Begendim. Bilimsel bir yonu olmasini da ayrica takdir ettim. Lakin daha sert bir logo bekliyordum sahsen...

DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Begendim. Bilimsel bir yonu olmasini da ayrica takdir ettim. Lakin daha sert bir logo bekliyordum sahsen...
    Bizimkisi elma kurdu. Ancak bu kadar SERT olabiliyoo.
    espresso bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler