Şehir içi sürüşler için ve ara sıra şehirlerarası tur için sizce bu motor uygun mu? Yakıt tüketimi fazla olmaz diye düşünüyorum.
Şehir içi sürüşler için ve ara sıra şehirlerarası tur için sizce bu motor uygun mu? Yakıt tüketimi fazla olmaz diye düşünüyorum.
Tamamen sabır meselesi yoksa türkiye türü bile yaparsın bende 100 cc lifan var sıfır aldım33 binde şuan uzun yol da yapıyorum babamda Kuba ege 50 var onuda kullanıyorum sabırlı biriysen kesinlikle memnun eder tipide çok güzel tk03 ün
Kuzenim işe gidip gelmek için almıştı 125 cc yaptılar kurulumu yapılırken arka dişliyi 44 42 civarı yapıp karbüratörüde 150 cc kaliteli bir karbüratörle değiştirirseniz şehir içi iş görür ama şunu diyeyim o motorun 125 cc hali maksimum 5 5.5 bg civarıdır. Rampa biraz dik ise çekmiyor az uzun solukta şişmeye başlıyor yakıtı ortalama 100km/3lt civarı diye hatırlıyorum. 29 a aldı epey masraf etti karbüratör dişli cc büyültme gibi ve birkaç saçma arıza tamirinden sonra tiksindi 30 bine sattı ve sıfır ns200 sipariş etti
2 yıl kadar 50 cc lik bir scooter kullandım. Mahalle arasında, çarşıya pazara gitmek için çok uygun. Ama o kadar. 40-50 km sürate kadar rahat çıkıyordu. Ama yine o kadar. Üstü yok. Hız limitinin 70 km olduğu bir caddede bile güven vermiyor. Uzun yola ise zinhar gidilmez.
Grenaj giydirilmiş CG Küba tk03 dediğiniz sadece alt motoru farklı ohc motor. Normal cg ler ohv motor. 150cc yapabilirsiniz Küba cr1 parçaları takarak. Asıl mesele kaza durumunda hataliysaniz sictiniz. Karşı tarafın tüm masrafları size girer cebinizden ödersiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)