Selam arkadaşlar reis 3.mtv yi tahakkuk ettirmiş. Şimdi benim merakım ben bu parayı öder yarın mahkeme bu kanunu iptal eder ise bizim ödediğimiz bu paralar bize girmez mi ?.
Devletin aldığını biliyoruz da verdiğini pek bilmiyoruz.
Fikri olan ?
Selam arkadaşlar reis 3.mtv yi tahakkuk ettirmiş. Şimdi benim merakım ben bu parayı öder yarın mahkeme bu kanunu iptal eder ise bizim ödediğimiz bu paralar bize girmez mi ?.
Devletin aldığını biliyoruz da verdiğini pek bilmiyoruz.
Fikri olan ?
Hukuk ile yönetilen bir ülke olsaydık evet mahkemeler iptal edebilirdi. Bence hepimiz paşa paşa ödeyeceğiz ve hiçbir mahkeme reisin dediğinin tersine bir karar almaya cesaret edemeyecek.
neyine iptal olacak ki. iptal olsa ne olur?
Sallıyorum; mtv 250 lira, totale 500 ödeyeceksin ama 4 mtv yaptı 1000 ödeyeeksin.
3 ve 4 yasal değil dense bile adam mtv 1 tanesini 500 yapar yine alır o parayı.
muz cumhuriyeti.
Vergi Borcu Sorgulama ve Ödeme menüsünden baktığım da sadece 31.7.2023 borçları çıkıyor başkada bir şey çıkmıyor, deprem bölgesinden alınmıyacak deniliyordu sizlerde durum nasıl acaba ?
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Ağustos gelmeden ne ödemesi. Taksiti gelmeden taksiti ödeyen var mı diye sormak abes kaçmış.
Ek vergi tahakkuk etti. Ödeyen de var ödemek istemeyen de. İptal olacağını sanmıyorum. En iyisi vadesinde ödeme yapmak. 3. Ağustosta 4. Kasımda.
Bir arkadaşım motorunu sattı.Noterde bu ek vergiyi ödemeden (2 adet mtv) satış yapmadılar bilginize...Ödeyipte satış yapabiliyorsunuz...
Biz kasımı bile ödedik. Devlete canımız feda.
May the Force be with McLaren Mercedes
Artık mahkemeler de ülkedeki diğer kurumlar gibi bağımsızlıklarını kaybettikleri için açılan davadan ben pek birşey beklemiyorum. Her türlü bu parayı alacaklar bizden, benim tek korkum bunun (2*MTV) gelecek yıllar da devam edip kalıcı hale gelmesi. Türkiye'de bu şeyler hep böyle oluyor, birşeyi önce geçici getirdik diyorlar, sonra bakıyorsun hep devam ediyor.
Bakalım başka hangi ek vergiler gelecek önümüzdeki haftalarda.
Muayene tarihine yada vergi borcu yoktur kağıdı lazım olana kadar ödemem.
İnidirimde alkışladığımız Reis'i zamlardada alkışlarım
Abi ben 1.ayda iki taksidi birden ödedim şimdi bakıyorum bana borç tahakkuk ettirmişler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Bende ödememeye karar verdim. Trafik polisi bağlama yapmaz değil mi ?
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!
Siz hayırdır arkadaş bugün motorunu sattı.temmuz ayında 2 tane mtv yatırıp teknik olarak 0 borç ile gittikleri noterde borç çıkarttılar eylül ve kasım olmak üzere 2 tane daha ödettirip satışı öyle verdiler araç sahiplerinin 7 seceresine yazmış adamlar borcu günü gelmesi hiçbir önemi yok direk gasp etme şeklinde alıyorlar parayı.olsun ama ben memnunum aradığım yönetim şekli buydu benim
Ben ödedim arkadaşlar. Hem de elin MTV'si.
Motor aldım. Notere gittik. Hemen EK MTV çıktı. Satan adam, BEN ASLA ÖDEMEM dedi. Ben tüm vergileri ödedim. Bunu ödemem dedi. İstersen alma,hiç sıkıntı değil, zaten 100 bin daha zam yapacaktım DEDİ.
Paşa paşa adamım EK MTV'sini ödedim. Hem de ikisini birden .
Bitmedi. Arabamın muayenesine 1.5 ay var. Hemen muayene ettirip, 2 yıl MTV ödemeyecektim. Nerdeeee... Her iki EK MTV ödenmeden muayene yapmıyorlar.
Çektim arabayı garaja. Af çıkana kadar kullanmayacağım.
Eylül sonu, 3 kişi motora binip Antalya'ya gideceğiz. Cezası 300 liraymış. MTV'den az.
Satana veya muayene yaptırana kadar ödemeyeceğim.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)