eşinizi nasıl ikna ediyorsunuz??
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba, foruma uzuuun bi süre önce üye olmuştum ama motosiklet almaktan vazgeçtiğim için pek bakmamıştım.
Şu an tekrar karar verdim, gençlik hayali ve orta yaş bunalımı
Başlıktan anlaşılacağı gibi evliyim ve eşim motosiklete karşı. :(
Fikir, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
Ben ilk motorumu almadan 1 sene önce ehliyet aldım, 6 ay önce kask aldım, 5 ay önce mont aldım, 4 ay önce eldiven aldım, 3 ay önce de kurye eğitimi kaynaklı eşime hediye kask aldım, en sonunda da motoru aldım. Sonra boşandık.
Şimdiki aklım olsa ikna, mikna, taktik vs uğraşmazdım.
Siz alın, kullanın, gezin. Eşiniz elbet alışacaktır.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben ilk motorumu almadan 1 sene önce ehliyet aldım, 6 ay önce kask aldım, 5 ay önce mont aldım, 4 ay önce eldiven aldım, 3 ay önce de kurye eğitimi kaynaklı eşime hediye kask aldım, en sonunda da motoru aldım. Sonra boşandık.
Şimdiki aklım olsa ikna, mikna, taktik vs uğraşmazdım.
Siz alın, kullanın, gezin. Eşiniz elbet alışacaktır.
Abi bir evliliğin bitiş sebebi motosiklet olamaz ya.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Abi bir evliliğin bitiş sebebi motosiklet olamaz ya.
Yok tabi ki değil ama herşey için de eşten onay alır hale gelmek kötü. Dönem dönem beraber gezdiğim gruplarım oldu, sabahın körü 8'de Ömerli'de buluşur Şile'ye gider, 12:00'da dağılırdık. Neymiş beyzadelerin izni o kadarmış.
Kimse yanlış anlamasın ama bilemiyorum, bana artık pek doğru gelmiyor. Ben de zamanında yaptım ama doğru olmadığını yıllar sonra fark ediyorum.
-
Eşine motorun güzel yanlarını anlat bence
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Yok tabi ki değil ama herşey için de eşten onay alır hale gelmek kötü. Dönem dönem beraber gezdiğim gruplarım oldu, sabahın körü 8'de Ömerli'de buluşur Şile'ye gider, 12:00'da dağılırdık. Neymiş beyzadelerin izni o kadarmış.
Kimse yanlış anlamasın ama bilemiyorum, bana artık pek doğru gelmiyor. Ben de zamanında yaptım ama doğru olmadığını yıllar sonra fark ediyorum.
Bana kalırsa bu iş güvenden geçiyor, güvenen insan böyle şeyleri sorun yapacağını zannetmiyorum. Eğer halden anlayan insansa zaten bir hobisi veya zevki olan insanı ondan vazgeçmesini sağlamak kadar kötü bir şey olmamalı, ben ilişki konularında istesemde istemesemde hep uzak tutulan tarafta oldum ama bana kalırsa insanın zevkine karışılmamalı özellikle motosiklet gibi bir hobiyse.
-
ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Bana kalırsa bu iş güvenden geçiyor, güvenen insan böyle şeyleri sorun yapacağını zannetmiyorum. Eğer halden anlayan insansa zaten bir hobisi veya zevki olan insanı ondan vazgeçmesini sağlamak kadar kötü bir şey olmamalı, ben ilişki konularında istesemde istemesemde hep uzak tutulan tarafta oldum ama bana kalırsa insanın zevkine karışılmamalı özellikle motosiklet gibi bir hobiyse.
Yok hikaye, Türk kadını çok farklı, güvenle ilgisi yok.
-
Turk kadini istilaci karaktere sahiptir. Cunku dogdugu andan itibaren surekli baskiya karsi direnc gostererek hayatta kalmaya calismistir.
Baski ortadan kalkinca direnc, istilaya donusur ve kocasinin kisisel alaninin icine sicar.
Turk kadini ile basa cikmanin tek yolu celik gibi saglam karakter gostermektir. Caninin istedigini yap dostum. Fikrini aldigin anda o is bitti bile.
-
17 Temmuz 2023, 22:15
shruikan adlı üyeden alıntı
ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
Hey gidi günler. Şu postu görmeyeli yıllar olmuş.
-
17 Temmuz 2023, 22:32
buraya çok şey yazmak isterim ama malesef ne desem az gelir
en basiti şöyle söyleyeyim türk kadınında bir hobi bir meşgale vs yoktur vizyon olarak hayata at gözlüğü ile bakar geneli onlarda adamın da sosyal hayatı hobisi olmasın ister adam ondan başkası ile ilgilenmesin ister çoğu da bunu başarır başaramayanda evde kös kös oturur
akıllı olan zaten adamla birlikte takılır kendi hobisi de vardır yoksa bile adamı mutlu eder mutlu adam da kadını mutlu eder yani win win
dünyanın gelişmiş milletlerinde ki gibi özgür bireyleri bu toplumda göremeyiz yetiştiremeyiz aile tanımı toplum baskısı vs hikaye eğitim iyi değilse bunu hayatın her alanında kasıklara kadar hissederiz
bende 2.5 yıldır bekarım gezdikçe bekarlığı daha çok seviyorum evliykende hesap vermezdim şimdi iyice ipleri kopardım evlilik vs çok boş işler geliyor 1 tane çocuğum var ondan başka ömür boyu bakmakla yükümlü olduğum kimse yok artık hayatım oda 18 bilwmwdin 20 yaşına kadar bakarım sonrası başının çaresine bakar
istediğim an istediğim yere gidiyorum istediğimi yapıyorum misal cuma tatil den geldim cumartesi başka bir yere kamp a gittim bu gün işim yoktu akşam üzeri bir göl kenarına gittim mangalı mı yaptım rakı mı içtim
eşini ikna etmeye çalışma muhtemelen başarısız olacaksın hadi ikna ettin başına birşey geldiğinde ilk diyeceği ben zaten istemiyordum aha işte bak vs vs gibi lafları duymaya hazırlıklı ol
-
17 Temmuz 2023, 22:54
Eve muhabbet kuşu getirdim, papağan getirdim, akvaryumlar kurdum, köpek aldım, motosiklet aldım, kimseye haber vermeden babam abim ve ben soyismimizi değiştirdik. Kimseye birşey sormayacaksın, yapacaksın. Evde millet bozulacak, küsecek, konuşmayacak. Takmayacaksın. Çünkü ya o ikna etmeye çalışır ya da sen. Karı dırdırını umursamamaya alışacaksın.
-
17 Temmuz 2023, 23:30
çoğu arkadaşlarımızın %98'i kendi çevresini kaybedip kahvaltıcı moduna büründüler, en fazla kadının arkadaşlarını görüyorlar.
%2'nin %1'i bekar özgür , diğer %1 bizim gibi ortak hobili rahat paralel, yalnız aktiviteleride sevenler.
-
18 Temmuz 2023, 09:02
Sürpriz yaparak
Ben öyle yapmıştım..
-
18 Temmuz 2023, 09:30
Ben osmanlı erkeğiyim sağ elim havada girerim eve. En son lafı ben söylerim evde. "Tabi karıcım." Sadece bunu yapmak istediğini, tatlı bir hediye veya yemek eşliğinde yapabilirsin.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
18 Temmuz 2023, 09:31
-
18 Temmuz 2023, 09:33
jonvolkan adlı üyeden alıntı
Eve muhabbet kuşu getirdim, papağan getirdim, akvaryumlar kurdum, köpek aldım, motosiklet aldım, kimseye haber vermeden babam abim ve ben soyismimizi değiştirdik. Kimseye birşey sormayacaksın, yapacaksın. Evde millet bozulacak, küsecek, konuşmayacak. Takmayacaksın. Çünkü ya o ikna etmeye çalışır ya da sen. Karı dırdırını umursamamaya alışacaksın.
Ha ha köpek hariç sıralama aynı..
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
18 Temmuz 2023, 09:39
ben yorumlardan anladım ki Türkiye'de evlenmek boş iş
-
18 Temmuz 2023, 09:40
Ben de hep eşime motor mu alsam acaba deyip sonra alamıyordum ama alamamam eşim olmaz dediği için değil para denkleştiremediğim için, başka masraflar çıktığı için alamıyordum.
En sonunda motor aldım, akşam eve gelince ben bugün motor aldım dedim, bir hafta konuşmadı benimle. Ehliyetim de yoktu, ehliyet alıp motoru eve getirene kadar 1 yıl geçti aradan.
Kaza yapınca motoru sat dedi ama uğraşıp satamadım sonra pandemi başlayınca bu devirde işe metrobüsle falan gidilmez deyip tekrar motora binmeye başladım.
Şmdi de Hafta içi çalışıyorum, evden çalışıyorum ama işler yoğun olunca hafta içi motor sürmeye fırsat olmuyor, hafta sonu da arabaya kamp malzemelerini doldurup eşim ve çocuklarla kampa falan gidince motora binmeye fazla zaman kalmamış oluyor. Ama onları yeterince gezdirince ben bu haftasonu motorla köfte yemeye gidicem deyince sorun olmuyor yeter ki evde yapılacak iş olmasın.
-
18 Temmuz 2023, 09:58
Evlendiğimde motosikletim vardı. 21 yıldır evliyiz ama pek motora binmez. Ki ben motorla çok turlara çıkıyorum. Hiç birisine gelmez. Ben de zorlamam. İlk başlarda gitme diyordu. Ben dinlemedim gittim. Şimdilerde artık karışmıyor. Ben 3 günlüğüne tura gidiyorum deyip çıkıyorum. Motosiklet takip sistemimden takip edersin diyorum. Ama her eş böyle değil tabi. Eşinizin karakterine göre bir yol çizmek lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)