eşinizi nasıl ikna ediyorsunuz??
Reklamlar
-
23 Temmuz 2024, 23:31
Eş filan yazınca bir bakayım dedim ilerisi için belli mi olur tecrübedir işe yarar diye ama şu anki vaziyetimden memnun olmam gerekiyor anladığım :D Amam şunu yazmak istiyorum arkadaş sayesinde tanıştığım kızın motosikletten haz etmem deyip buluşmadan sonra başka yerde fildir fildir motosiklet kullandığını görmek çok garip olmuştu :D
Reklamlar
-
24 Temmuz 2024, 08:14
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Eş filan yazınca bir bakayım dedim ilerisi için belli mi olur tecrübedir işe yarar diye ama şu anki vaziyetimden memnun olmam gerekiyor anladığım :D Amam şunu yazmak istiyorum arkadaş sayesinde tanıştığım kızın motosikletten haz etmem deyip buluşmadan sonra başka yerde fildir fildir motosiklet kullandığını görmek çok garip olmuştu :D
cıbır'ına demiş olabilir onu
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
24 Temmuz 2024, 08:24
Boşverin abiler gönül işlerini, boş zamanlarınızda gönül işleriyle uğraşmaktansa motosiklet ve otomobilleriniz üzerinde çalışın. Ustalara vermediğiniz paralarla gezip tozun . No manita no dırdır gezin fıldır fıldır .
-
24 Temmuz 2024, 10:07
-
24 Temmuz 2024, 10:26
İkna etmekle pek uğraşmadım. Direkt temel eğitim kurusuna yazıldım. Sonra ehliyet aldım, sonra da motor.
Koruma ekipmanlarımı hiç ihmal etmeyeceğim, uzun yol yapmayacağım...vs vs diye sözler vermiştim.
-
24 Temmuz 2024, 10:40
pnongrata adlı üyeden alıntı
İkna etmekle pek uğraşmadım. Direkt temel eğitim kurusuna yazıldım. Sonra ehliyet aldım, sonra da motor.
Koruma ekipmanlarımı hiç ihmal etmeyeceğim, uzun yol yapmayacağım...vs vs diye sözler vermiştim.
Uzun yol sözünüzü tutuyor musunuz ? 1000'lik motorla da güzel uzun yol yapılır ama.
-
24 Temmuz 2024, 11:11
Ben standart ikna olmuş donanımı olanı aldım. Yıllardır sorun çıkartmadı
-
24 Temmuz 2024, 11:13
Şansını zorlamadı, ya o ya ben dese neyi seçeceğimi biliyordu!
-
24 Temmuz 2024, 12:01
Ondan ayrildiktan sonra motora basladim. Ikna etmemede gerek kalmadi
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
24 Temmuz 2024, 12:28
nafaka ile
-
24 Temmuz 2024, 13:40
Eğer kesin olarak veya yüksek ihtimalle izin vermeyeceğini/ikna olmayacağını düşünüyorsanız önce motorunuzu alın sonra da alıştıra alıştıra söyleyin eşinize.
Ben son 5 yılda 3 defa eşimden habersiz motor aldım, hepsinde aynı taktiği uyguladım; sadece birinde 1 tane bilezik almak zorunda kaldım.
Aşağıda örnek bir olay veriyorum;
Motor aldım, eve getirmedim işyerindeki otoparka koydum. Haftasonu 4 yaşındaki kızımla otoparkta bir iki tur bindik; eve gidince kızım heyecanla biz motora bindik anne diye haber verdi.
İlk soru geldi: kimin motoru, nerden buldunuz.
Cevap: Bir arkadaşın.
Haftaya aynı olay tekrar ediyor ve aynı soru bu defa daha ciddi soruluyor.
Cevap: Bir arkadaşın.
Kızımın cevabı: Hayır anne bizim motor.
Yüzler bize dönünce biraz kem kum...
3. Hafta aynı olay, aynı kişiler, aynı sorular ve aynı cevaplar. Fakat bu defa durum anlaşılmış, taşlar yerine oturmuştur.
Artık motoru eve getirebilirdim ve getirdim
Bir de unutmadan söyleyeyim; nişanlı iken mutlaka motorcu geçmişinizi anlatın, akılda kalacak kadar bilgi ve resim olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)