Bilgisi olan varmı? Bazı bayiler getiriyor
Bilgisi olan varmı? Bazı bayiler getiriyor
şunu canlandırayımm mı? bayilerde var kaşınıyorum. vn800 ü satıp, çinli olmanın tüm risklerini alıp türkiye'de ilklerden, belki de ilk olabilirim her an. ön çift arka tek abs, gps, 100 beygir/tork 240 arka lastik metzeller... şeytan diyor dal gitsin. alemin kahramanı sen ol...
Motor tatlı ama o paraya 2. el Harley de alınabilir. Her ne kadar Sportster da olsa fena bir seçenek olmaz.
Çok artistik bir görüntüsü varmış. Lakin brn cesaret edemem. 50 cc lik Kuba Twister scooteri alırken bile tedirgin almıştım. Bu kadar parayı buna vermeye cesaret edemem ben. Kronik mıronik aslında umurumda olmaz ama yarın bir arıza çıkartır paranla bile parça bulamazsan çektiğin rezillik yanına kar kalır. Kendi adıma motosiklete sırf keyif için biniyorum ben. O keyfi riske atmaya çekinirim.
ahir ömrümde bi' kaydırmalı debriyaj, kayış aktarma görmeyeyim mi yani a dostlar
Vur gözüne geç gitsin. Kendi paran. Paşa gönlün nasıl isterse öyle harcarsın. Ben de Vulcan a niyetleniyorum aslında. Ama çok eleştirirler diye kimseye söylemiyorum. Bende durum öyledir. Yaptığım hata ise de canım çekiyorsa yaparım, ama sonra da ağlamam, kendi kendime derdimi çekerim.
işte aradığım destek. vulcan da candır bu arada. tamir yüzü görmedi 25 yaşında hergele.
ilk ve son olma ihtimalide var satılmazsa (ki satılmamış , ben bile ilk defa bu konuda öğrendim böyle bir motor olduğunu) yedek parçalar gelmez artı olarak rks ustalarının yüzde 99.9 oranıyla bu motora yabancı olması tamir ve bakım esnasında kurcalayarak öğrenecek olmasınıda unutmayın ö<el servislerde çin malı diyip ya dışlar ya da getir bakalım diyip çoğunlukla uydurma parçalar vs ile tamir etme düzeltmeye çalışacak.
realist olursak 350 k min fiyatlı olduğunu düşünürsek direk elerim bu motoru gereksiz bir risk ama ben yinede aşık oldum alacağım derseniz şimdidden güle güle kullanın derim.
hepsi tamamen doğru. kesinlikle haklısınız. hatta az satıldığı için antep merkezde dahi yedek parça stok bulunmayacaktır çok büyük ihtimalle.
diğer yandan da lastik basınç sensörüne, kör nokta uyarısına kadar dolu bir makine.
ööf öf. en sevmediğim şey başıma geldi yine. yüzde 50 50 de kalmak.
400.000 tl motorun fiyatı ,bayide gördüm güzel motor.Ama iyi düşünmek lazım.
Bu paraya İron 883 alınır tepe tepe binilir ve gerçek cruiser kullanmış olursunuz.
2019 yılı idi. RKS nin 125cc skuteri ile 3 ay 1500 KM çile çektim
O zamanın parası 8000 liramı çöpe atıyorum diye düşünerek almıştım.
1,5 maaşıma falan denk geliyordu. Şimdiki ekonomik durumda asla yapmayacağım bir durum.
Belki geçen süreçte çok geliştirmiştir marka kendini ama ben şahsen ben bir daha yanından bile geçmem.
Hiçbir RKS servisinin bu motoru tanıdığını, tamir edebileceğini, hatta periyodik bakımını bile hakkıyla yapabileceğini sanmıyorum...
Bizdeki motosiklet servisleri çoğunlukla mahalle arası tamirci kıvamında olduğundan, bu motoru hakkıyla besleyebilecek bir alternatif bulmanız pek olası görünmüyor. Değil böylesine elektronik ve komplike bir aracı, sıradan scooterlar'ını bile tanımıyor RKS servisleri (veya diğer Çin menşeli markalar). Onlar daha çok kırık dökük motorları el yordamı ile tamir edip, 20 yıl öncesinin görgüsü ile sorunları çözmeye çalışıyorlar. Yeniliklere açık değiller, eğitimli değiller, bilgileri kısıtlı, yeni nesil motorları ve sistemleri bilmiyorlar. Motorda lastik basınç sensörü var da, bunu değiştirecek usta yok. Bence en büyük problem bu. Yoksa ikinci el, fiyat, vb. tamamen tolere edilebilir.
Bunu yürütebileceğinizi düşünüyorsanız ve güvendiğiniz bir servis var ise neden olmasın...
Ayrıca Kawasaki Vulcan S var iken neden macera arıyorsunuz ki?
Ben ilk defa bu konu sayesinde gördüm bu motoru. Normalde cruiser tarzıyla bir alakam yoktur ama tipini çok beğendim ne yalan söyleyim.
Ben tarzından dolayı almam ama yukarıda @Punctum neden alınmaması gerektiğini bence çok güzel açıklamış.
şöyle düşün;
yaklasık 400 bin tl verdiğin motorun yetkili servisi rekase servisi olacak.
kalbim sızladı.
bu arada cok şekil bir motor, ama alınmaz
keeway group'un kurduğu mbp markasının modeliymiş bu.
https://www.mbpmoto.com/int-en/products/c1002v
canlar... kardeşlerim... tüm yorumları okudum tüm olumsuz fikirler tamamen gerçek lakin bu yapmazsam bana dert olacak türden bir şey. bu riski alıyorum. kawasaki vn800 için az önce ilan verdim. 360 bine de pazarlık ettim. kredi kartına 12 taksit yapıyorlar %15 ekleyerek. bana şans diler misiniz lütfen rica etsem?
birkaç bayi ile görüştüm. sandığım kadar değilmiş satılıyor dediler. izmirde biri kamyona yüklerken canlı yayın açtı biri evrakı gösterdi satış yapılmış..biri ben oradayken anlaştı.. ilk olmayacağım yani. alır almaz foto video yorum iletirim muhakkak. özellikle tcs ve kör nokta bildirimi olayını aşırı şekilde merak ediyorum. malum bir cruiser/chopper camiasında teknoloji demek ön disk demek. arka kampana da kalmış bir ırkın ahvadıyız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)