Siz daha iyi bilirsiniz. Bakın ben 15 senelik bir motor kullanıyorum, Kawasaki'nin gelmiş geçmiş en sıkıntılı motorlarından biri. Servis yoookk, distribütör yoookkk. Benim bu motoru gönül rahatlığıyla tercih etmemdeki en büyük sebep motorun sürpriz olmayıp geçmiş 10 küsür senelik kullanıcı yorumu ve muadil ürün datasıydı. Yani bir sıkıntı yaşadığımda yetkili servise minnet duymadan sorunu anlayıp hangi parçayı en uygun fiyata nereden alacağım bile belli. Bu nedenle sizin motor tercihiniz biraz muamma. Alacağınız risk büyük çünkü motoru tanıyan kimse yok. Kaydırmalı debriyaj, quickshifter, dct falan bu işler süs, hikaye. Ben yine de ambalaja aldanmamanız yönünde fikrimi beyan ediyorum.
Hocam yarenlik edip gaza getirmiş olur muyum diye endişe ettim, dediğim gibi yarın yarı fiyatına satacak olsam en azından denedim derim kafasında almayı düşünüyorum. Tek motor olarak da hayatta almazdım.
www.capitalcitychoppers.org
Bugün gelen 50bin TL zam ile benim maceram başlamadan bitti Tarih itibariyle 411.232TL olmuş, heyecan için belirlediğim psikolojik sınır aşıldı
Zaten satmayan motora bir de zam mı gelmiş
Konu açılana kadar bu motorun ilanları sanırım pek tıklanmıyordu. 4 gündür forumda konu aktif ve bir çoğumuz bu motorun sarı sitedeki ilanlarına baktığımızdan sanırım suni bir talep oluşturduk. İlan sahipleri de kısa sürede artan bu sayfa görüntülenmesini baz alarak fiyatlara zam yaptı.
Harley Davidson Street Rod 2020 model 400.000₺
Yamaha MT-09 2023 model 465.900₺
Rks civciv1002 502.000₺ fıkra bu kadar arkadaşlar.
Bu motosiklete bu fiyatı koyarken hiç mi utanmadılar çok merak ediyorum, milletin aklıyla alay ediyorlar resmen,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)