Ömürlük orta sınıf motosiklet seçimi
Reklamlar
-
17 Temmuz 2023, 11:39
Psyduck adlı üyeden alıntı
Forum ahalisine genel bir soru olarak, aynı arayışla Kle 650 Versys hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aynı motor bloğunu kullanan Er6F 111.000 km.deyim ve her yere gidiyorum. Siyah bloklu dediğimiz 2009 ve sonrası modellere bakmanız daha hayırlıdır, gri bloklu eskiler daha sıkıntılıdır. Her türlü sarf malzemesinin kaliteli muadili vardır. Zart zurt sorun çıkaran makineler değildir.
Reklamlar
-
17 Temmuz 2023, 12:40
2015 650 versys güzel motor bence, birkez kullandım beğenmiştim,2015 modelleri itibariyle sarı sitede aynı yılın motoru Nc750x fiyat olarak daha yüksek Versys'den neden acaba?
-
17 Temmuz 2023, 12:49
iskampavya adlı üyeden alıntı
2015 650 versys güzel motor bence, birkez kullandım beğenmiştim,2015 modelleri itibariyle sarı sitede aynı yılın motoru Nc750x fiyat olarak daha yüksek Versys'den neden acaba?
Nc tabi ki daha popüler motor olduğundan fiyatı daha yüksek. İnsanlar bu ülkede Z-Moto'dan kaynaklı Kawasaki'den korkuyor, bu korkuyla ilgili haklı oldukları yanlar var ama şehir efsaneleri de var. Tüm bunlar Versys'e olan talebi düşürüyor, haliyle de satış fiyatı 2. elde daha düşük oluyor.
-
17 Temmuz 2023, 13:13
tommygun adlı üyeden alıntı
Nc tabi ki daha popüler motor olduğundan fiyatı daha yüksek. İnsanlar bu ülkede Z-Moto'dan kaynaklı Kawasaki'den korkuyor, bu korkuyla ilgili haklı oldukları yanlar var ama şehir efsaneleri de var. Tüm bunlar Versys'e olan talebi düşürüyor, haliyle de satış fiyatı 2. elde daha düşük oluyor.
Anladım. Bence versys gayet yakışıklı karizmatik bir motor.. z moto ile bugüne kadar hiç işim olmadığından bilmiyorum doğrudur bukadar şikayet edildiğine göre,ama şu şehir efsaneleri bir motorun piyasasını belirliyor resmen.
Yanlış hatırlamıyorsam 1 sene önce 2015 Versys 110/130 bin bandındaydı ozaman almadığıma pişmanım.
-
17 Temmuz 2023, 13:22
Psyduck adlı üyeden alıntı
Forum ahalisine genel bir soru olarak, aynı arayışla Kle 650 Versys hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kawasaki her sınıfta muhteşem motorlar yapıyor. Ağır sınıfta (enduro/sport turing) pek motorları yok. Ama onun dışında orta sınıfta ürettikleri motorları çok güzel. Zamanında CRF ve NC motorları alırken aslında KLX ve Versys almak istemiştim. Ancak yedek parça fiyatları ve servisleri konusunda tereddür yaşayınca CRF ve NC alıp geçmiştim. Bence kesinlikle alınabilecek motorlar. Gidiyor, duruyor ve konforlu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)