Bajaj Pulsar NS200 Vuruntu Sesi
Reklamlar
-
Herkese iyi forumlar motor almayı düşünüyorum da 47 bin kmde pulsar ns200 modelini beğendim ancak rölantide vuruntu sesi geliyor gaz verdikçe ses kesiliyor gibi ama tekrar devir düşünce ses geliyor bu ileride sorun açar mı motoru alayım mı yoksa riske girmeye değmez mi ?
Reklamlar
-
ayıptır sorması kaç model ve kaça alıyorsunuz?
47k pulsar için düşük bir değer değil, en son ağır bakımı kaçta yaptırmışlar? rölantide vuruntu sesi geliyorsa büyük ihtimal ya buji ya enjektördür ama göstermeden alma bence.
-
2016 model 72bine anlaştık 30 binde conta değiştirdiğini söyledi hafif bir terlemesi var. Videosu var onu atabilirim.
-
Ses debriyaja basınca geçiyormu? Benim motosikletimdede vuruntu sesi var ama debriyaj tası arızalı olduğu için yapıyor ve debriyaja basınca ses kesiliyor. Komple orijinal debriyaj seti aldım ilerleyen zamanlarda debriyajı değişeceğim.
Edit: Eğer tas sesi ise 2300 civarı komple debriyaj bunun üstüne yağ, filtre ve conta eklerseniz parça maliyetleri size 3 aşağı 5 yukarı çıkacaktır. Eğer debriyajdan gelmiyorsa uzak durun krank yatakları veya biyel kolu vuruyor olabilir.
-
Debriyaja basınca geçmiyor aynı şekilde devam ediyor ileride yüksek bi masraf çıkarır mı veya motor sorun yaratır mı
-
thkeren adlı üyeden alıntı
2016 model 72bine anlaştık 30 binde conta değiştirdiğini söyledi hafif bir terlemesi var. Videosu var onu atabilirim.
bence kesinlikle bir ustaya gösterin.
bence bütçeyi 80 e tamamlayıp absli olanlardan alın derim, bende 2016 var güzel motor ama abs önemli.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Ustaya göstereceğim de biraz masraf çıkaracak gibi onun yerine 12 binde cfmoto 150 nk var o 65 diyor veya onu mu almalıyım daha iyi olur mu sizce
-
cf kullanıp çok memnun olan var görüyoruz, ama benim çevremde cfmoto'dan yüzü gülen hiç olmadı. (5 farklı motorda)
-
maximusti'ye katılıyorum, internette herkes memnun ama civarımda hep bir isyan. bulaşma derim.
rtr 200 başka bir secenek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)