İstanbul'da Motosiklet İçin Otopark Tavsiyesi
Reklamlar
-
Merhaba,
20 Temmuz yada 21 Temmuz'da motosikletle İstanbul'a gelerek, Büyükada'da haftasonunu geçirmeyi planlıyorum. Adaya taşıtla geçiş internetten okuduğum kadarıyla yasak. Bu sebepten haftasonu motosikleti güvenle park edebileceğim, Karaköy - Eminönü tarafında güvenilir, sağlam otopark bilgisi olanların tasiyelerini almak isterim. Mümkünse kurumsal (Belediye işletmesi) ve kapalı otopark tercihimdir. İncelediğim kadarıyla, arayışıma uygun Cihangir Katlı Kapalı Otopark'ı var bölgede. Orası da 20-25dk yürüyüş mesafesinde iskeleye.
Karaköy yada Eminönü tarafını seçmemin sebebi gelmişken yürüyerek Beyoğlu'na da çıkarak biraz dolaşırız diye düşünüyorum.
Reklamlar
-
Cihangir ile Karaköy arası çok mesafe. Benim eski okul Karaköydeydi, Mumhane Caddesinde yer alan kapalı otoparka park edebilirsin. Karaköy iskelesine de 2 dk yürüme mesafesindedir. Motosiklet için de ayrı yerleri vardır.
-
Google Maps'de pin çıkmıyor, sokak görsellerinde YSD Shop'un karşısında görünen otopark sanırım. Ancak internette katlı otoparkın kapatıldığı ve yıkılarak meydan yapılması için çalışmaya başlandığını okudum.
KATLI OTOPARK YIKILIYOR KARAKÖY MEYDANINA KAVUŞUYOR
-
Ohaa "Maşallah" dediğim 3 gün yaşamıyor. Karaköy'e gitmeyeli demek ki epey olmuş, bin senelik binayı bile yıkıyorlar.
-
Özellikle bir arkadaşınızı ziyarete gitmiyorsanız haftasonu Büyükada'dan (aslında tüm adalardan) uzak durmanızı tavsiye ederim, ortam gerçekten çok leş oluyor. (Artık hafta içi de leş sayılır eskilere göre ama hafta sonundan iyidir gene de...)
İmza: Eski bir adalı.
Cihangir otoparkının zemin katı motosikletlere ayrılmıştır, Kabataş'tan hat varsa (eskiden vardı) çok yakın.
İmza: Doğma büyüme bir Cihangirli.
-
Çok fazla alternatif yok gibi kadıköy hasan paşadaki otopark , kadıköy salı pazarının orası veya kartal hasan doğan spor kompleksi otoparkı sana uygun gibi görünüyor.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Özellikle bir arkadaşınızı ziyarete gitmiyorsanız haftasonu Büyükada'dan (aslında tüm adalardan) uzak durmanızı tavsiye ederim, ortam gerçekten çok leş oluyor. (Artık hafta içi de leş sayılır eskilere göre ama hafta sonundan iyidir gene de...)
İmza: Eski bir adalı.
Cihangir otoparkının zemin katı motosikletlere ayrılmıştır, Kabataş'tan hat varsa (eskiden vardı) çok yakın.
İmza: Doğma büyüme bir Cihangirli.
Okuduğum yorumlarda denize girilecek yerlerin işletmeler tarafından parsellendiği, restorantın kişi başı fix menü 830₺+Alkol ücreti şeklinde kafa kopardığı, Cyan’ın tavsiyesinde belirttiği üzere haftasonu gidilmemesi gerektiği, benim zaten bu sıcakta adayı dolaşmayı hiç çekemeyeceğim ancak hanımköylü olduğum için yine de hanımı memnun etmek adına gidelim demiştim. Bu sebeplerden dolayı İstanbul Büyükada planından vazgeçtik.
Rotayı değiştirdik, Bodrum yapcağız. Sonbahar’da gideriz diyerek hanımı da ikna ettim.
Yorum yazarak tavsiyede bulunanlara teşekkür ederim. 20-23 Temmuz arası Bodrum’da olacak olan varsa 2 bira içeriz. 😆
-
İyi olmuş, daha kısa bir yolculuk; keyfe daha çok vakit kalır.
-
mertowski adlı üyeden alıntı
Okuduğum yorumlarda denize girilecek yerlerin işletmeler tarafından parsellendiği, restorantın kişi başı fix menü 830₺+Alkol ücreti şeklinde kafa kopardığı, Cyan’ın tavsiyesinde belirttiği üzere haftasonu gidilmemesi gerektiği, benim zaten bu sıcakta adayı dolaşmayı hiç çekemeyeceğim ancak hanımköylü olduğum için yine de hanımı memnun etmek adına gidelim demiştim. Bu sebeplerden dolayı İstanbul Büyükada planından vazgeçtik.
Rotayı değiştirdik, Bodrum yapcağız. Sonbahar’da gideriz diyerek hanımı da ikna ettim.
Yorum yazarak tavsiyede bulunanlara teşekkür ederim. 20-23 Temmuz arası Bodrum’da olacak olan varsa 2 bira içeriz.
Bodrum daha mantıklı olmuş , bayram da bittiği için şuan sakinleşmiştir artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)