Polisin dur ihtarına uymamak
Reklamlar
-
2 motor geziyoruz plakam açık şekilde 4 yol ağzına geldik tam 4 yol ağzında soldan polis önümüze geçti sol tarafım açıktı polis tam kapıyı açıcağı esnada dur dur falan yaptı camdan soldan kaçtım arabadan indiler ama direk binip benim peşime gelmeye çalıştılar onlar gelene kadar ben zaten tenha bir yere gittim( sorum şu plakaya ceza gelebilirmi kaçtığım için???) motorun herşeyi tam çalıntı felanda değil ehliyetim yok o yüzden kaçtım 16 bin küsür ceza kaldıramazdım)
Reklamlar
-
Polis niye boyle bi aksiyon yapti?
Siz neden kacmayi tercih ettiniz?
Plakayi aldilarsa saglam ceza gelir.
-
16'nın birkaç katı gelir umarım
-
Ceza miktarı hakkında bilgim yok ancak muhtemelen dur ihtarına uymama cezası yanında birkaç madde daha eklenir, trafiği tehlikeye atma vs. gibi. Plakayı aldılarsa, ki muhtemelen almışlardır, ceza gelir. Ahlaki ve etik tarafına hiç değinmeyeceğim.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Kaçmasak direk kontak alıp motoru bağlıycaktı mecbur kaçmak durumunda kaldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Ve durduk yere böyle yaptılar teker trafiği tehlikeye atcak herhangi birşey yapmadık
-
sen 16bin lirayı geç isterse ceza 1 TL olsun.Ehliyetsiz araç kullanmanın yasal olmadığını biliyorsun.birine vursan ölse ömür boyu yersin.
30 yaşındasın işin gücün ailen var 15 yaşında biri ailenden birine vuruyor motosikletle. yakının sakat kalıyor.cezası 16bin liramı? 1 TL mi?
-
motomad adlı üyeden alıntı
sen 16bin lirayı geç isterse ceza 1 TL olsun.Ehliyetsiz araç kullanmanın yasal olmadığını biliyorsun.birine vursan ölse ömür boyu yersin.
30 yaşındasın işin gücün ailen var 15 yaşında biri ailenden birine vuruyor motosikletle. yakının sakat kalıyor.cezası 16bin liramı? 1 TL mi?
O derecede hız yapmıyorum ve polislerin bu haraketi doğru değil
-
Mertcan0 adlı üyeden alıntı
Ehliyetsin araç kullanıyorsun, üzerine polisin dur ihtarına uymuyor ve kaçıyorsun ve hala polisin bu hareketi doğru değil diyorsun. Polisin hareketi doğru. Sende ehliyet olmadığını anlamış.
-
"okullar bir an evvel açılsın" diyenler beğensin
-
07 Temmuz 2023, 07:10
İnşallah okkalı bir ceza gelir.
-
07 Temmuz 2023, 07:33
Bu mevzuda tek dogru polisler.Insallah plakayi almislardir.Tam olarak senin gibiler yüzünden her yunus her trafik polisi motosikletleri nerde görseler durduruyorlar.
-
07 Temmuz 2023, 07:41
Ülkedeki yozlaşmanın örneği. Suç işleniyor, bir de aymaz bir şekilde ceza alır mıyım diye soruluyor. Eskiden biri böyle bir şey yapsa bile uluorta bahsetmekten çekinirdi.
Erdoğan Türkiyesi.
-
07 Temmuz 2023, 08:37
watercolours adlı üyeden alıntı
Ülkedeki yozlaşmanın örneği. Suç işleniyor, bir de aymaz bir şekilde ceza alır mıyım diye soruluyor. Eskiden biri böyle bir şey yapsa bile uluorta bahsetmekten çekinirdi.
Erdoğan Türkiyesi.
Eskiden doktorlara muayne olamıyorduk, şimdi doktor dövüyoruz..
Video link:
https://youtu.be/zMJ3xA2l0O0?t=27
-
07 Temmuz 2023, 08:45
bizim şu ülkenin pişkinliği beni delirtiyor; adam ehliyetsiz motor sürüyor, polisten kaçıyor bir de polisin yaptıgı hareketi eleştiriyor.
kimse kusura bakmasn; kontrol noktaları terörist, kaçakcı, katil, hırsız vs. için cok önemli şeyler. bu nedenle kaçan kişilerin suclu oldugu varsayılıp ateş bile edilmesi taraftarıyım.
-
07 Temmuz 2023, 08:45
"Ooo süpersiniz çok iyi yapmışsınız." Dememizi mi bekliyorsun? Ne cevap verelim sana? Nasıl bir cevap istersin paşam? Suç makinesi olmuşsun, bizden de akıl soruyorsun. De haydi adam ol, ehliyetini al. İnsan gibi bin. Ha illa süreceksen kapalı alanda tabiki.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
07 Temmuz 2023, 09:50
Plakayı almışlarsa 16 bin yazmazlar ama hatırı sayılır bir ceza yazacaklar. Öderken yutkunacağın cinsden. Nerden biliyorum dersen. Tanıdık biri aynı hatayı yapmış.
-
07 Temmuz 2023, 10:09
mavellen adlı üyeden alıntı
Plakayı almışlarsa 16 bin yazmazlar ama hatırı sayılır bir ceza yazacaklar. Öderken yutkunacağın cinsden. Nerden biliyorum dersen. Tanıdık biri aynı hatayı yapmış.
Ne zaman gelir peki bu ceza gelirse?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
mavellen adlı üyeden alıntı
İnternette plakadan yazamaz durdurup yazabilir diyor herhangi bi kanıtta yok zaten mobese kamerası vs
-
07 Temmuz 2023, 10:12
Ne zaman gelir peki bu ceza gelirse?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
İnternette plakadan yazamaz durdurup yazabilir diyor herhangi bi kanıtta yok zaten mobese kamerası vs
Sabah çayımı içeyim hazırlayacağım
15 gün içinde ruhsat sahibinin e devletinde çıkar.
-
07 Temmuz 2023, 10:17
ufoz adlı üyeden alıntı
Sabah çayımı içeyim hazırlayacağım
15 gün içinde ruhsat sahibinin e devletinde çıkar.
İtiraz ederim cezaya nerden kanıtlayabilir?
-
07 Temmuz 2023, 10:29
Plakadan ceza yazamazı nerden duydunuz bilmiyorum ama resmi sivil,askeri hatta ve hatta fahri müfettişlerin bile cezayı resimle belgelendirme zorunlulukları yok. İnternette okuduğunuz " Avukat cezayı iptal ettirdi, görüntüsüz cezaya son vs " tarzı gazlı haberlerin gazına fazla gelmeyin. Plakayı aldılarsa size yazılacak cezanın sonunu inanın tahmin bile edemiyorum. Umarım almayı başarmışlardır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)