Abi kafa selamı verdi bana sana da selam olsun burda takılıyorsan :D
İşe gidiş yolum bu yolda böyle sesli gürleyen genelde 250 cc üstü bir motor görünce arkasına yapışıyorum sanki yol arkadaşımmış gibi hissediyorum cok güzel oluyor giderken.
Abi kafa selamı verdi bana sana da selam olsun burda takılıyorsan :D
İşe gidiş yolum bu yolda böyle sesli gürleyen genelde 250 cc üstü bir motor görünce arkasına yapışıyorum sanki yol arkadaşımmış gibi hissediyorum cok güzel oluyor giderken.
bugun denizde kesiştiğim kız burdaysan sanada selam olsun
Ben tanımadığım birisi arkama yapıştığında acayip rahatsız oluyorum.
Onun dozajını ayarlayabilirsin tabii ya da ayarladığını da sanabilirsin. Sana değil ama genel olarak dikkat etmek lazım buna diye bir yazmış olayım.
En son Hacıllı'da MT-09'lu bir arkadaş peşime takılmıştı. Yapmayın
Burdan bir selam da ben gondermek istiyorum. Kanki Kadir iyi geziyosun helal. Motorla gezmiyor, ama olsun bi selam gondereyim dedim.
Normal mi?
Kavga çıkartacağım ender şeylerden biridir söyleyeyim, hele Hacıllı'da..
Önünde birisi giderken kendi temponun çok üstüne çıkabilirsin, ama konu kimin kime yetişebildiği arkada tutabildiği falan değil. Oraya bir hobisini icra etmeye geliyor herkes, ve yine hepimiz farkındayız ki orada riskli bir sürüş yapmaya giriyoruz. Babamızın tarlası değil orası, kimse de bizim için marker olmaya gelmedi. Benim o an eşrefim tuttu bir anda biraz daha yavaş gitmek istedim, napıcaz?
Yapmayın
youtube.com/@bisuruyorum
Dün akşam işten eve giderken emniyet şeridine girmeden levent sapağından beri arkamda bir pcx boyna korna çalıyor yol veriyorum geçmiyor. Bastım gaza gittim fsm köprüsünde en sağda her zaman manzarayı izleye izleye yavaş giderim yanıma yanaştı. Abi bagajın anahtarını üstünde unutmuşsun dedi. Sağol düşmez o dedim. (Zaten köprü ortasında da anahtarı alma ihtimalim yok) kavacığa giderken yol kenarına parkettim. Aldım anahtarı gidon çantsına koydum yola devam ettim. Daha önce de anahtarı unuttuğum olduğu için düşmeyeceğini biliyordum. Tabi bir gün düşerse de şaşırmayacağım o ayrı.
Dün akşam 1. köprü çıkışında korna ile uyardığım, sinyalini açık unutmuş Trafik Polisi kardeşim. Eğer sen de buradaysan vallaha bak seni uyarmak için çaldım o kornayı, el kol yaptım sen de hemen sirenleri çaldın... Selam mı verdin, bana kızdın mı bilemedim bastım gittim ben de. Cezayı yapıştırmayasın hemen
geçen yanımdan geçip giden 50cc mobiletli arkadaş! sana selam vermeye çalıştım, oralı bile olmadın
eğer burdaysan alacağın olsun
Sürdüğüm tüm motorlar günümüz şartlarında popüler olmayan motorlar, o nedenle kullanıcı sayısı az ve ortalıkta pek görünmüyorlar. Etrafta nadir olan motorlar, arabalar aynı ortamda denk düştüler mi sürücüleri konuşurlar, selamlaşırlar genelde.
Yine bir gün popüler olamayan Sym Wolf ile Şile taraflarında benim motorun aynı mavi rengine denk geldim, adamla selamlaşmak belki de sohbet etmek için yanına gelmek istedim, adam ürktü sanırım, ben peşinde gidiyorum adam basıyor, ben yakalıyorum adam kaçıyor. Ben de sandım ki adam oyun yapıyor, takibi bırakmadım. Sonra ileride bir yerlerde tesadüfen konuşmuştuk adam beni yanlış anlamış, benim motorun da Wolf olduğunu o heyecanla fark etmemiş. Adama selam vereceğiz diye kaza yaptırtacakmışım az kalsın.
Ona asıldığımı iddia edip anadolu çomarı öğretim görevlisi arkadaşlarımla aramı bozan Nermin sana da buradan selam olsun.
Bu istanbul trafiğinde aslında güzel bir taktik çünki sıkışık yolda önümdeki motor sağ taraftan gitse ben de soldan gitsem araba kime yol vereceğini saşırır ikimizden birine çarpabilir veya biz sıkışırız hemen arkaya geçip trafik açılana kadar takip etmek mantıklı geliyor bana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)