Diyelim ki bu sene 1.000 lira mtv ödediniz. 500 ocakta, 500 temmuzda iki adet bandrol.
Bu sene bu 1.000 liraya ilave olarak bir 1.000 lira daha ödeyeceksiniz. Birincisi tahminen ağustosta, ikincisi Kasım ayında alınacak.
Diyelim ki bu sene 1.000 lira mtv ödediniz. 500 ocakta, 500 temmuzda iki adet bandrol.
Bu sene bu 1.000 liraya ilave olarak bir 1.000 lira daha ödeyeceksiniz. Birincisi tahminen ağustosta, ikincisi Kasım ayında alınacak.
O kadar gudubet bir ülke haline geldik ki hiç iyi haber duyamıyoruz.
Eeee bi yerlerden kaynak bulmaları lazım.
Bugün otomobile, yarın sıra bize de gelir.
E doğal gazı bedava yaktık o kadar ödeyeceğiz tabii.. Neyse ki diğer vergiler gibi "geçici".
reis istesin her ay öderim sorun yok sanki sizde fakirmişinz gibi cevap vermişsiniz.fakir varmı ya kaldımı fakir ???
Tükiye'de geçici olan şeyler genelde kalıcı oluyor ama, hadi hayırlısı.
Ne moktan hale geldik şaka gibi, bu sistem zengini daha çok zengin fakirinde ebesini... Ülkemiz kadar saçma sapan bir durumlarla karşı karşıya gelen başka bir ülke görmedim, ama KADER nabalım?
Daha önce açtığım konuda tam olarak anlatmak istediğim durum bu...bu nasıl iş ya böyle bir hukuksuzluk heralde dünyanın başka da bir yerinde yoktur.ev sahiplerine yüzde 25 artış zorunlu tut ama cezalar da har garibe vur garibe...
İyi olmuş. Millet çatır çatır kazanıyor, vergisini de verecek tabii.
Deprem olalı kaç ay oldu.Madem deprem için yapacaktında neden o zaman yapmayıp seçim sonrasını bekledin.Kaldıki biz 99 dan beri ek deprem vergisi ödemiyormuyuz.Bir yıllık diyerek onuda kalıcı yapmadılarmı.Bu millete az bile bence 2 değil 5 kere alsınlar.
Ben hep 100 TL lik vergi ödüyorum hiç etkilenmiyorum bu zamanlardan,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
çok şükür kötü günler bitti, artık daha kötü günler gelecek.
Bu yoruma küfür yemem umarım hepsi tamam alıştıkta şu yurt dışına çıkarken 150 TL ödemeye acayip tav oluyorum ya. Belki on kat kazzığı ki bir örneği bu başlıktaki gibi fazla fazla ödüyoruz da, o 150-TL çok koyuya ya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)