5 Temel Ekipmanı Aldık, Başka?
-
05 Temmuz 2023, 10:39
Tabii ki harici giyilen sırt korumalar daha kapsamlı koruma sağlıyor.
Öyle konforsuz da değil pek, yormadı beni hiç. Sadece şimdi file monta geçtiğimde artık ona sığamadım harici koruma ile, montun içine insert taktım. Bir tık daralıyor montun içi haliyle.
Reklamlar
-
05 Temmuz 2023, 16:48
killingroad adlı üyeden alıntı
Tabii ki harici giyilen sırt korumalar daha kapsamlı koruma sağlıyor.
Öyle konforsuz da değil pek, yormadı beni hiç. Sadece şimdi file monta geçtiğimde artık ona sığamadım harici koruma ile, montun içine insert taktım. Bir tık daralıyor montun içi haliyle.
Ben de bir tane aldim haricilerden. Cyan'ın dediği gibi, iyi fiyat gerçekten.
-
05 Temmuz 2023, 18:09
yec adlı üyeden alıntı
Ben de bir tane aldim haricilerden. Cyan'ın dediği gibi, iyi fiyat gerçekten.
Hangisinden aldınız? Nucleon KR-1 ve Nucleon KR-3 arasında kaldım. Nucleon KR-3'ün yan taraflar için ekstra koruma kısmı bir süre sonra rahatsız eder gibi geldi
-
05 Temmuz 2023, 19:47
vedat35 adlı üyeden alıntı
Hangisinden aldınız? Nucleon KR-1 ve Nucleon KR-3 arasında kaldım. Nucleon KR-3'ün yan taraflar için ekstra koruma kısmı bir süre sonra rahatsız eder gibi geldi
Kr2 aldım ben.
-
17 Temmuz 2023, 14:13
Benim KR-2 geldi ama, beyaz yerleri güneşte kalmış ta sararmış gibi. Fotoğraflarda beyaz gibi görünüyor sanki. Satın alan var mı bunlardan ?
Güneşte kaldığından özelliğini falan yitirmiş olmasın ?
Ki zaten L almıştım, üzerindeki ambalajda benim boyuma uygun olan için m beden diyor.
-
18 Temmuz 2023, 15:14
KR3 ve KRR'de herhangi bir solma vb durum yok, KR2 de vardı sepette ama bokunu çıkarma diyip vazgeçmiştim
-
18 Temmuz 2023, 15:26
motosiklette 5 temel ekipman olduğuna kim karar verdi?
ve bunlardan biri neden dizlik değil?
tamam pontul almışın ama bi alex değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler