Selamlar motorsikletime görseldeki gibi bir yan çanta takmak istiyorum ancak nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Bunu sabitlemek için motorsiklete özel bir parça mı satın almak gerekiyor yoksa herkes özel mi yaptırıyor yardımcı olabilecek var mıdır?
Selamlar motorsikletime görseldeki gibi bir yan çanta takmak istiyorum ancak nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Bunu sabitlemek için motorsiklete özel bir parça mı satın almak gerekiyor yoksa herkes özel mi yaptırıyor yardımcı olabilecek var mıdır?
Yan çanta demiri almanız gerekiyor. Fakat fotograftaki motora demiri TRde bulabileceginizi pek sanmiyorum.
Hem orijinal hem yan sanayii hazır satılan montaj demirleri de oluyor, hem de sipariş üzerine de ölçü alınıp yaptırılabiliyor. İstanbul ve İzmir gibi illerde bütün alternatifler diğer illlere nazaran daha kolay temin edilebiliyor.
Motora yan çanta demirleri yapan demirci ustası bulursanız istediğiniz motorunuza uygun şekle kalıba sokar çıkarır benim joymax e uygun yan çanta demiri yaptırdım. Kumaş yan heybe çantalara güvenemiyorum.
Bu fotografdaki yan çantalar soft denilen tipte , iki çanta birbirine kayışla bağlı ve arka selenin altından veya üstünden geçirerek gerdiriyorsunuz , bir çok int sitesinde satılıyor , Eyupto adında yerli bir firmada bu tarz montajı basit çantalar üretiyor kendi sitesinde de inceleyebilirsiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)