160CC ile bir günde 886 KM İstanbul- Çanakkale- Balıkesir Gezisi
Reklamlar
-
30 Haziran 2023, 17:31
Reklamlar
-
30 Haziran 2023, 17:39
Kral Kokoreç ta 80'lerde Tahtakale'de seyyar olduğu zamanlardan beri favorimdir.
-
30 Haziran 2023, 17:58
Güzel gezi olmuş, "X motorla uzun yol yapılır mı?" , "Y motorla tura çıkılır mı?" , "Z motorla gidilir mi?" diye düşünen sürücü kardeşlerimizin feyz almaları dileğiyle.
-
30 Haziran 2023, 18:28
Cyan adlı üyeden alıntı
Kral Kokoreç ta 80'lerde Tahtakale'de seyyar olduğu zamanlardan beri favorimdir.
Kral kokoreç candır Yıllardır oraya giderim gerçi son zamanlarda bozmadı değil ama yine de fena değil tadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş, "X motorla uzun yol yapılır mı?" , "Y motorla tura çıkılır mı?" , "Z motorla gidilir mi?" diye düşünen sürücü kardeşlerimizin feyz almaları dileğiyle.
50cc scooter'a sandalye ve çadırı bağlayıp giden insanları gördüm emniyet şeridinde ben bile pişman oldum neden çadırı yanıma almadım diye .Newlight 125 ve mondial'in 50 cc motorları görünce o algının artık kalmadığına ikna oldum
-
30 Haziran 2023, 18:41
Herkesin bi tarzı var demekki.. Bende çıktığım gezilerde şehir meydanlarını ,tatlarını , sahillerini , insan kalabalığını seviyorum. Özellikle cami / medrese / kilise / antik yapılar gibi seylere hic ilgi duymuyorum. Güncel yaşam favorim. Güzel gezi olmuş, benimle aynı dondurmacıya gitmene sevindim
Açtığım konu biraz alel acele oldu, hikayesinide yazamadım. Gün içinde tam bi yazı ve daha fazla fotoğrafla hepinize ilham olacak yerleri göstericem
-
30 Haziran 2023, 18:51
Güzel gezi olmuş, valla böyle gördükçe insanın nefsi coşmuyor değil .
-
30 Haziran 2023, 19:17
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Herkesin bi tarzı var demekki.. Bende çıktığım gezilerde şehir meydanlarını ,tatlarını , sahillerini , insan kalabalığını seviyorum. Özellikle cami / medrese / kilise / antik yapılar gibi seylere hic ilgi duymuyorum. Güncel yaşam favorim. Güzel gezi olmuş, benimle aynı dondurmacıya gitmene sevindim
Açtığım konu biraz alel acele oldu, hikayesinide yazamadım. Gün içinde tam bi yazı ve daha fazla fotoğrafla hepinize ilham olacak yerleri göstericem
Tam meydana koydum motoru gölgeydi ya madoya gidecektim ya da oraya , denenmişi denemek daha mantıklı geldi Pişmanda olmadım gayet güler yüzlü insanlardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş, valla böyle gördükçe insanın nefsi coşmuyor değil
.
Üç şeyin eksikliğini çok hissetim yağmurluk, gaz diğeri de bagaj onun dışında sorunsuzdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Bozcaada yolunda karşılaştığım bu iki arkadaştan bahsetmeyi unutmuşum.Önde giden tam bir "Zorgan Abi"ydi.
-
30 Haziran 2023, 20:03
160 cc ile gün içinde 886 km. oldukça güzel.
Tebrikler.
Bu güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
-
30 Haziran 2023, 21:15
-
30 Haziran 2023, 22:17
Motor elden geçse daha fazlası bile olabilir .Girip çıkmadığım yer yok bu motorla google sayesinde girdiğim traktör yolları da dahil buna
-
01 Temmuz 2023, 00:11
Güzel gezi olmuş tebrikler...forumda tekrar böyle tur,gezi paylaşımların artması çok değerli.içinde motorunuzunda olduğu fotoğrafda olsaymış tam olucakmış.nedense illa gözüm arıyo motoru fotolarda...
-
01 Temmuz 2023, 00:12
-
01 Temmuz 2023, 00:48
-
01 Temmuz 2023, 02:11
Reis sana da helal olsun.
Tommy reisle güçlerinizi birleştirin gayri.
Kazasiz belasiz rotalar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Reis gidilir gidilmesine de,yeni nesil tirlar rampa falan dinlemiyor,120 ile sirtinda 20 ton yükle rampa çikiyor.motorla sollayim desen ibre tek haneli yukseliyor.
Yinede biraz da olsa güc lazim.
-
01 Temmuz 2023, 09:41
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)