29.06.2023 sucuk döner yiyeceğim diye 1334 km yol yapmam
Reklamlar
-
10 Temmuz 2023, 10:16
Kaan abi, benzeri turların için organize olmayı düşünür müsün? Yani eminim ki katılmak isteyenler vardır (ben dahil). Seninle hiç tanışmadık (çünkü ben de çok aktif değilim) ve buradan yazıldığı kadarı ile takip ediyorum sitedeki bazı abileri. Yani daha önceki yazışmalardan hatırlıyorum çok kalabalık olmayan, butik ama güzel bir ekip ile ara sıra bir köfteci turu yapılsa bence çok güzel olur. En azından bir tanışma etkinliği gibi bir şey (eğer isteniyorsa tabi) düzenlenebilir. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında? Bu yorumu okuyan diğer abi/arkadaşların da yorumunu merak etmekteyim açıkçası.
Reklamlar
-
10 Temmuz 2023, 10:25
Macabre adlı üyeden alıntı
Kaan abi, benzeri turların için organize olmayı düşünür müsün? Yani eminim ki katılmak isteyenler vardır (ben dahil). Seninle hiç tanışmadık (çünkü ben de çok aktif değilim) ve buradan yazıldığı kadarı ile takip ediyorum sitedeki bazı abileri. Yani daha önceki yazışmalardan hatırlıyorum çok kalabalık olmayan, butik ama güzel bir ekip ile ara sıra bir köfteci turu yapılsa bence çok güzel olur. En azından bir tanışma etkinliği gibi bir şey (eğer isteniyorsa tabi) düzenlenebilir. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında? Bu yorumu okuyan diğer abi/arkadaşların da yorumunu merak etmekteyim açıkçası.
Tabi ki yapılabilir ama bu tip toplu sürüşlerde sorumluluk hissettiğim için sürekli arkamdaki grubu kontrol etmekten dolayı çok yoruluyorum. Bir de geçmişte 1-2 sıkıntılı örneğimiz oldu, ondan dolayı da çok toplu aktivite yapamadık. Ama tabi ki olmayacak diye bir şey yok, yaparız hep beraber inşallah.
-
10 Temmuz 2023, 16:00
Kaan bey benim gibi alone takılan birini görmek güzel.
-
10 Temmuz 2023, 23:18
tommygun adlı üyeden alıntı
Beer Port kapandı, Beşiktaş bitti benim için. Buarada Karadeniz döner hakikaten enfestir. Rota olarak şöyle az biraz uzun ve keyifli bir rota olsa her hafta gelinir valla döner yemeye.
Kaan abi selam, Sarıyerde bizim aile dostumuzun esnaf lokantası var döneri efsanedir. Sana bir döner sözüm olsun
-
11 Temmuz 2023, 00:52
Sen hele gel, güzel bir köfte turu atarız seninle.
Hobareyy🙏✌️😇🥹
-
11 Temmuz 2023, 08:01
Adam bu işin piri. Ben bir günde 800 küsür km gidince kendimi bir şey sanmıştım. Ne sağlam totolar var. Tebrikler
-
11 Temmuz 2023, 08:35
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Kaan abi selam, Sarıyerde bizim aile dostumuzun esnaf lokantası var döneri efsanedir. Sana bir döner sözüm olsun
Yapalım en kısa sürede
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:33 ----------
oquz55 adlı üyeden alıntı
Adam bu işin piri. Ben bir günde 800 küsür km gidince kendimi bir şey sanmıştım. Ne sağlam totolar var. Tebrikler
800 km de az bir mesafe değil, hele Mt25 ile bunu yapmak daha büyük başarı.
-
19 Temmuz 2023, 12:19
tommy buralara geliyosun haber vermiyosun
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
19 Temmuz 2023, 12:38
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
tommy buralara geliyosun haber vermiyosun
Kafamda daha bir kaç rota planı daha var, umarım o rotalarda sürerken haberleşip görüşürüz.
-
19 Temmuz 2023, 13:48
kafalarda deli soru 1334 km o sucuk döner için değdimi yoksa lezzet olarak hayal kırıklığımıydı
-
19 Temmuz 2023, 13:53
berk_cglr adlı üyeden alıntı
kafalarda deli soru 1334 km o sucuk döner için değdimi yoksa lezzet olarak hayal kırıklığımıydı
Tabi ki lezzeti güzeldi ama 1334 km yapılacak kadar muhteşem değildi, yine de iyi oldu, anı oldu. Mesela Aydın Ortaklar'a çöpşiş yemek için o kadar yol gidilir, bence o yola değer, İstanbul'da bildiğim o ayarda bir alternatifi yok.
-
19 Temmuz 2023, 16:40
Tommyy Ortaklarda bayram dönüşü yedik biz senin o dediğini 1500tl hesap kitlediler.Etler şişin üzerinde boncuk kadar.İkişer prsiyon yedik benim oğlanla doymadık.
-
19 Temmuz 2023, 16:59
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Tommyy Ortaklarda bayram dönüşü yedik biz senin o dediğini 1500tl hesap kitlediler.Etler şişin üzerinde boncuk kadar.İkişer prsiyon yedik benim oğlanla doymadık.
Maalesef fiyatlar berbat, ben de Nisan sonunda gittiğimde 2 porsiyon için 400 TL mi ne öyle birşey ödemiştim. Evet etler minik minik, oranın özelliği öyle. Ben hala çok seviyorum, en kısa sürede tekrardan gideceğim.
-
24 Temmuz 2023, 17:41
Çok özeniyorum dediğim solo kamp işini haftabaşı Kıyıköy e giderek gerçekleştirdim. Maalesef aradığımı bulamadım :( Ya camping e gitmeyip doğada kamp yapacaksın (odun kır, ateş yak, yemek yap vs...) ya da yanında birileri olacak onu anladım. Ama 800 km yol yaptım 4 günde, gayet keyif aldım.
-
24 Temmuz 2023, 17:51
okanius adlı üyeden alıntı
Çok özeniyorum dediğim solo kamp işini haftabaşı Kıyıköy e giderek gerçekleştirdim. Maalesef aradığımı bulamadım :( Ya camping e gitmeyip doğada kamp yapacaksın (odun kır, ateş yak, yemek yap vs...) ya da yanında birileri olacak onu anladım. Ama 800 km yol yaptım 4 günde, gayet keyif aldım.
O değil de ben Kıyıköy'de çok güzel bir balık restoranı bulmuştum. Muhabbeti süper bir de garsonu vardı. Yediğim levrek de çok lezizdi, salata da. Kamp olayında ben çok zayıfım, hatta külliyen cahilim. Ben ya gezdikten sonra eve döneceğim ya da otelde kalacağım. Tabiat içinde ben kendimi rahat hissedemiyorum kendimi.
-
25 Temmuz 2023, 12:40
O değil de ben Kıyıköy'de çok güzel bir balık restoranı bulmuştum. Muhabbeti süper bir de garsonu vardı. Yediğim levrek de çok lezizdi, salata da. Kamp olayında ben çok zayıfım, hatta külliyen cahilim. Ben ya gezdikten sonra eve döneceğim ya da otelde kalacağım. Tabiat içinde ben kendimi rahat hissedemiyorum kendimi.
az önce çarşıda gezerken sağlamtaş köftecisinin önünden geçtim aklıma sen geldin.
umarım iyisindir kaan iyileşince gelirsin yine buralara
-
25 Temmuz 2023, 15:01
-
25 Temmuz 2023, 16:21
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Ne olduki Kaana.
Edirne'de kaza yapmış ve yaralanmıştı.
-
25 Temmuz 2023, 19:54
Alman_ adlı üyeden alıntı
Edirne'de kaza yapmış ve yaralanmıştı.
Gecmis olsun.Iyidir insallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
az önce çarşıda gezerken sağlamtaş köftecisinin önünden geçtim aklıma sen geldin.
umarım iyisindir kaan iyileşince gelirsin yine buralara
Şarköyde Liman-2 ile Gacal hala duruyor mu
-
25 Temmuz 2023, 22:29
Elalem karı için yapıyor o yolu, işte gerçek erkek ruhu budur sucuk için…
Helal olsun dayı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)