Aaa çok geçmiş olsun umarım ciddi birsey yoktur
Aaa çok geçmiş olsun umarım ciddi birsey yoktur
Merak etmeyin arkadaşlar 2,5 hafta geçti üzerinden, sol bacağım da sağ elim de normale döndü gibi ama yine de birkaç güne daha ihtiyacım var. Dün ilk defa 2,5 hafta sonunda motoru çalıştırdım. Hala sağ elimle ön frene yeterli güç veremiyorum ve de motoru ileri geri hareket ettirirken sağ elimle kuyruğun solunu tuttuğumda yeteri kadar güç uygulayamıyorum. Bir de soldan rahatça binip inemiyorum. Dediğim gibi birkaç güne iyice toparlarım. Hepinize çok çok teşekkür ederim.
Valla geçmiş olsun kardeş. Kendine iyi bak. kantoron yağı ile hafif hafif masaj yap ödemi dagıtmaya yardımcı olur. Vicks de olur.
Kaza için geçmiş olsun.
İlahi tommygun, sen çok yaşa emi !...
Konunun başlığını "............. 1334 km yol yapmam" şeklinde görünce, ben konuyu;
"Bir sucuk döner için 1334 km yol yapılır mı?" şeklinde bir eleştiri yazısı sandım. Meğerse sondaki "yapmam" fiilini ben yanlış anlamışım.
Sucuk döner için de olsa, iyi yapmışsın.
Mezara mı götürecez paraları.
İçeceğin suda köpek öldürme. Çerkez Atasözü.
Tekrar geçmiş olsun hocam,
Bende bugün sabah Tekirdağ’a gittim motorla
Marmara Ereğli’sinden ışıklarda bir ER6F geldi yanıma yeminle direkt sen gelsin aklıma acaba dedim ama ışık yanınca ikimizde uzadık
Ama sen rahatsızsınız sen değilmişin
Ben olsam ışıklarda denk geldiğimizde kesin muhabbet başlatırdım. Bazen yeni tanıştığım bir sürücüyle ışıklarda 2 dakikada öyle bir makara yapıyoruz ki ışığı kaçırıp milletin korna tacizine maruz kalıyoruz. Şaka bir yana bizim buralarda bir tane daha siyah Er6F var eski kasa, çocuğu ben de gördüm ama henüz tanışamadık. Muhtemelen o arkadaşı görmüşsündür. Muhtemelen 1 hafta daha Tekirdağ gibi rotalarda yer alamayacağım.
çok geçmiş olsun tommygun hocam. bilmiyordum kaza yaptığını. tez zamanda şifa bulursun inşallah.
Abi bu konunun üstüne nasıl 6 ay geçmiş hiç anlamadım, zaman hızlı geçiyor.
Cerrahpaşa Food Technologies ; asıl alanı Tıbbi Cihazlar olan Cerrahpaşa A.Ş. nin gıda teknolojileri üzerine yatırımları sahada gıda ürünlerinin direk tanıtımı ve pazarlaması ile emin adımlarla ilerliyor. Markanın hali hazırda başarılı bulduğum sucuk ürünlerinin yanısıra içecek çeşitlerinide deneme fırsatım oldu. Tüm motorcu arkadaşlarıma 2024 senesinin bahar ve yaz aylarında kamp ve mangal sefalarında Cerrahpaşa Sucuklarını tercih etmelerini tavsiye ederim. http://www.cerrahpaşasucuk.net
Hocam tek günde müthiş mesafe valla tekerin düz bassın. Ben 680kmde heralde benim limit bu demiştim.
Sigara kullanan biri misin, böyle sürüşlerde mola sürelerin vs merak ettim. Ben sigara kahveye oturdum mu çok oyalanıyorum yolda.
Bu yolculuğu yaptığım dönem sigara içmiyordum ama şu an içmekteyim. Uzun yolda sigara krizine girmiyorum, sadece benzin almak için 200-250 km.de bir durduğumda sigara ve su içiyorum. Bu da en fazla 10 dakika eder, büyük molamı yemek yerken yapıyorum, o da 1 saat eder, ara ara da manzarasını güzel bulduğum yerlerde selfie çekimi yapıyorum, bu da bana bir 10-15 dk dinlenme imkanı veriyor. Yani kabaca 1334 km.lik yolda 5 yada 6 defa yakıt molası vermiş, 1 de yemek molası vermişim diye düşünebiliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Temmuz 9'da Edirne'de kaza yaptım. Sol diz ve sağ el bileğim zedelendi, bir de o halde motoru 2 saat sürerek İstanbul'a getirdim. Aşağı yukarı 3 hafta-1 ay motora binemedim, tam anlamıyla yürüyemedim ve sağ elimi kullanamadım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)